2017. augusztus 23., szerda

MAGYARORSZÁGOT HÜLYÉK LAKJÁK ÉS BOTKA AZ Ő PRÓFÉTÁJUK

GÉPNARANCS 
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Zsebesi Zsolt
2017.08.23.


Magyarország jelenleg teljesen menthetetlennek tűnik. Lakói végleg elvesztették a maradék józan eszüket is. Simán meghülyültek, tömeges agylágyulásban szenvednek. Ami a legszomorúbb az egészben, hogy nincs intézmény, kórház, elmegyógyintézet, vagy zárt osztály, ahol képzett szakemberek mentenék a menthetőt. Így fordulhat elő, hogy a legnagyobb idiótákat a magyar parlamentben kezelik Kövér László kaliberű kuruzslók, olyan csoportterápián, amely csak tovább rontja az amúgy is súlyos állapotban lévő magyar demokraták elmeállapotát.

Az orvosaink egy jelentős hányada ugyanis szintén begolyózott és itthon maradt. A józanabbja pedig migránsnak állt Európa nyugati felén, amely egyébként visszafordíthatatlanul rothadásnak indult és vészes tempóban veszíti el keresztény gyökereit. Annak ellenére, hogy kelet-európai diktátorok, Orbánok és Kaczyńskik valóságos vérátömlesztésben részesítik. Az úgynevezett Orbán-terv keretében, Sorost meghazudtoló következetességgel és erőszakkal őskeresztény magyarok és lengyelek százezreit uszítják a Lajtán és az Oderán túli területekre.

Sorosnál sokkal okosabban persze, mert nem pénzt adnak a nyugatra migráló kelet-európaiaknak, hanem – éppen ellenkezőleg – szinte alig költenek otthon az egészségügyre, az oktatásra, a szegények támogatására, a magyar vagy a lengyel munkavállalók európai bérezésének megoldására. Így aztán kelet-európai hordák szállják meg a nyugat-európai éttermeket, benzinkutakat, kórházakat, elvéve a hazaiak munkáját. Nagy valószínűséggel – ha lassan is, de biztosan – benépesítik és elmagyarosítják, ellengyelesítik az angolokat, a németeket, a franciákat. Az osztrákokat nem lehet, mert olyan nép, hogy osztrák, nincs is...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.