2017. augusztus 3., csütörtök

ZSEBESI ZSOLT: ÖT OK, AMIÉRT BAROMSÁG AZ ELLENZÉK NÉPSZAVAZÁSI KEZDEMÉNYEZÉSE

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Zsebesi Zsolt
2017.08.03.


...1. A köztársasági elnök tiszteletdíját bármikor fel lehet emelni a többszörösére, és akkor népszavazással szentesítve lehet fenntartani a jelenleg kifogásolt nagyságú béreket.

2. A népszavazás önmagában azt indukálja, hogy legalább másfél millió legyen az érintettek bére.

3. A népszavazást kezdeményezők szerint Magyarország fő problémája az állami kéményseprő cég vezérének fizetése és nem az, hogy megszűnt a demokrácia, Orbán kivezet minket az EU-ból, az országot szélvész tempóban Mészáros Lőrinc, Garancsi István, Tiborc István, Andy Vajna és társaik, illetve rajtuk keresztül az Orbán-család nevére írják.

4. Csak eltereli a figyelmet arról, hogy az ellenzéknek se programja, se ötlete, se pénze, de szándéka sincs, hogy jövőre választás nyerjen, leváltsa a Fidesz-kormányt, még kevésbé, hogy a NER rendszere helyett visszaállítsa a polgári demokráciát Magyarországon.

5. Miközben naponta forint milliárdok közpénz jellege szűnik meg és százmilliárdok vándorolnak magánzsebekbe, az uniós támogatások legalább felét ellopják, az ellenzék az uniós támogatások azonnali befagyasztásának követelése helyett, (ami tényleg számot tevő közpénzmentés lenne) kamu állami vállalatok, kamu vezetői, kamu bérének nagyságát akarja maximalizálni, amivel csak legitimálja ezt a pitiáner lenyúlást.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.