2017. szeptember 16., szombat

2017 - ORBÁN AMNÉZIÁBA ESETT, EZÉRT KELL NEMZETILEG KONZULTÁLNIA

B1 BLOG
Szerző: ashwood
2017.09.16.



Két nemzeti konzultáció, egy érvénytelen népszavazás és plakátkampányokra költött tízmilliárdok után mi a jó fenéről kell megint konzultálni? Kiderítettük!

Egy gondolatkísérlet erejéig legyen bátorságunk arra az észveszejtő mutatványra, hogy valóságként fogadjuk el a Fidesz és személyesen Orbán Viktor által felvázolt pszeudovalóságot. Ebben az orbáni 2Q17-ben – e lopással is tisztelgünk Murakami Haruki előtt – a nemzettel kell (muszáj?) megkonzultálni, mi is legyen a Soros tervvel. (Nagyon kell koncentrálnunk, hogy benne maradjunk 2Q17-ben, és még véletlenül se gondoljuk azt, hogy ennyi erővel a csillámfaszlámákról vagy a zombiapokalipszisről is lehetne konzultálni adómilliárdokból.)

2Q17-ben a Soros terv valóság, amelynek keretében milliókat akarnak egyenesen Magyarországra telepíteni, kiverve kezünkből nemzetünk hajójának kormányrúdját – mármint az előtérben álló Soros által irányított háttérhatalmak, úgyis mint Brüsszel. Értjük.

De kedves Viktor, hát mit kell ezen még konzultálnunk? Nem emlékszel már, amikor 2015 elején minden magyar (az ország lakosságának 10 százaléka, cirka egymillióan) visszaküldtük neked kedves konzultációs ívedet? Elfelejtetted tán, hogy milyen rendesen válaszoltunk arra a kérdésre is, hogy: "Támogatná-e Ön a magyar kormányt, hogy Brüsszel megengedő politikájával szemben szigorúbb bevándorlási szabályozást vezessen be?". Meg arra: "Vannak, akik szerint Brüsszel politikája a bevándorlás és a terrorizmus kérdésében megbukott és ezért új megközelítésre van szükség ezekben a kérdésekben. Ön egyetért ezekkel a véleményekkel?". És persze az összes többi, jól megfogalmazott kérdésre is. Egymillió magyar csak nem hibázhat.

De arra már csak emlékszel, drága Viktor, hogy idén tavasszal is választunk mind a 6 kérdésedre, és persze minden magyar (immár az ország lakosságának 16 százalékát is ide sorolhatjuk, mind az 1,6 milliót) helyesen töltötte ki a szelvényt! Veled vagyunk, Viktor! Büntetni kell az illegális bevándorlót, rács mögé vele, meg a Soros pénzelte álcivilekkel is! Nem emlékszel?

És arra a rengeteg, csodálatos plakátra, amit szerencsére a mi adóforintjainkból rakott ki Rogán Csodálatos Antal szomszédja, hogy az Úr áldása legyen rajtuk is! Megállítottuk mi a Soros végén nevető, kultúránkra fittyet hányó, brüsszeli terroristákat.

Na de a tavalyi, politikailag nagyon is érvényes – ha jogilag nem is – népszavazásra?Akkora nemet mondtunk az illegális bevándorlásra, Brüsszelre, terrorizmusra, Nyugatra és általában mindenre, ami neked 10 éve még szent volt, hogy kilógott a Kárpát-medencéből! Lehet ezt elfelejteni?

Hát nem!

Akkor meg mi a jó fenéről akarsz velünk megint konzultálni?

...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.