2017. szeptember 14., csütörtök

ALJAS LEJÁRATÁSSAL PRÓBÁLKOZIK MEGVÉDENI MAGÁT A KORMÁNY MÁR VSAK EZ MARADT NEKI

REFLEKTOR BLOG
Szerző: szénhidra
2017.09.14.



Lázár Jánosnak cigányozás jut eszébe, Csepreghy Nándor teli szájjal vádaskodik, az EMMI meg sértődőst játszik csak éppen egyikük sem a tényekről beszél.

Én készséggel elhiszem, hogy még egy kormányzati vezető politikus felesége is szép és jó célokért dolgozhat, küzdhet. Még abban az esetben is ha Lázár János feleségéről (meg barátja sógornőjéről) van szó. Ami kicsit problémásnak tűnik az az, hogy miközben egy rakás civil szervezet majd meggebed, hogy tudjon egy kicsit a közjó érdekében tenni, addig ilyen szuper kapcsolatokkal rendelkező alapítványok – ahol pont Lázár felesége is képbe került– sitty-sutty elképesztő méretű támogatásban részesülnek. Ha pedig ennek egyesek hangot adnak, akkor kezdődik a visszamutogatás meg az ellenségkeresés. Lázár azonban ennél továbbment.

De hogy miről is van szó pontosan? Az alapítvány egyik kurátora Lázár János felesége. Az alapítvány 1,2 milliárdot kapott arra, hogy három megyében 20 mentorból álló hálózattal 30 hónapon keresztül lelkileg támogassák a koraszülött gyerekek szüleit. Ez mind szép és jó lenne – csak hogy itt is sikerült aranyárban, csilliárdokért kiszámlázni irodabérletet, jogi tanácsadást, számítástechnikai eszközöket jó fideszes szokás szerint. Hadházy Ákos, az LMP társelnöke erre fel is hívta a figyelmet, párhuzamot vonva az Országos Roma Önkormányzat korábbi vezetője, Farkas Flórián esete és az alapítvány között...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.