2017. szeptember 2., szombat

MIKOR LESZ MAGYAR BRIGITTE MACRON?

KANADAI MAGYAR HÍRLAP ONLINE
Szerző: Petényi Judit
2017.08.31.



...Emmanuel Macron felesége, Brigitte Trogneux valamikor a gimnáziumi francia-latin tanárja volt a férfinek. Kapcsolatuk már Emmanuel nagykorúvá válásával kezdődött és 10 évvel ezelőtt össze is házasodtak. Így együtt ‘Jöttek, láttak, győztek’. Brigitte a legszigorúbb tanácsadója és trénere férjének. Biztos vagyok abban, hogy Franciaország egyet fizet-kettőt kap akcióban kapta meg őket, és a fiatal elnök sikere az együttes munkában rejlik. Így az sem lepett meg, hogy első pontok között szerepelt az, hogy a feleségének kijáró megfelelő cím és beosztást kiharcolja.

Azonban ezt egy petícióval, vagyis háromszázezres aláírással megakadályozták. De az elnök felesége azóta is téma. Milyen az, ha a nő ennyivel idősebb, mi az, hogy fiatalosan öltözik, hogyan jelenik meg stb.

De ez már túlmegy a híres divat őrületen. Azt is megmondanák neki, hogy milyen a korának megfelelő viselkedés és öltözködés, megtiltanák neki, hogy megmutassa gyönyörű izmos lábát és lemérnék és külön engedélyeztetnék szoknyája hosszát. Nem lealacsonyító ez a 21. századi Franciaországban?!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.