2017. szeptember 30., szombat

ORBÁN VIKTOR ÉLÉRE ÁLLT A FÉLELEMNEK, AMIT Ő KREÁLT

KETTŐS MÉRCE BLOG
Szerző: JÁMBORANDRÁS
2017.09.30.



Őcsény nevét most tanulja az ország. A kis tolna megyei faluba érkeztek volna a magyar állam által befogadott menekültek üdülni. A falu népének azon része, amelyik nem akar migránsokat, menekülteket látni a településen, egy falugyűlésen adott hangot haragjának és félelmének. A gyűlésen meg se tudott szólalni az üdültetést intéző panziós, ahogy az üdültetést szervező Migraiton Aid képviselője sem.

Másnap éjszaka kiszúrták a panziós kocsijának kerekét, téglával dobták meg az autóját. Fülöp János polgármester a testület feloszlatását kérte, hogy a menekültek ellen hergelő képviselőknek is megszűnjön mandátuma. Miután ezt a testület nem szavazta meg, ő adta be lemondását.

Tisztességes embereken fokozódik a nagypolitika nyomása. Egy teljesen békés tolnai falu mindennapjai váltak egy az egyben a rémes magyar nagypolitika legrosszabb képévé. Szenved a panziós, akit megtámadtak, szenved a polgármester, szenvednek a migránsoktól félő emberek, szenvednek azok, akik segítenének embertársaikon, és szenvednek azok is, akik csak békében akarnak élni. Minden, ami felgyülemlett ebben a koszos, szutykos, gyűlölet által hajtott politikában, most ebben a faluban csapódik le.


Most ők a hősök, akik megálljt parancsolnak a migránshordáknak, és ők a szégyentelenek, akik azt is megakadályozzák, hogy egy társuk apró segítséget nyújtson szenvedő embereknek, csak azért, mert azok más kultúrából származnak.


Az a nyomás képeződik le ebben a pillanatban ebben a kis faluban, ami miatt tömegek fordulnak el a politikától, az a tehetetlenség, félelem és gyűlölet válik most itt izzó tűheggyé, ami miatt egyre nehezebb és rosszabb az ország közügyeivel foglalkozni...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.