2017. október 16., hétfő

A VÉDŐNŐ SZERINT NEM VAGYOK NORMÁLIS, HOGY ÖRÖKBE SZERETNÉK FOGADNI

BEZZEGANYA BLOGJA
Szerző: TÜNDE
2017.10.16.


Kis előzmény: már van egy fiam. Férjemmel szeretnénk még saját gyereket, legalább kettőt. És felmerült bennünk az is: fogadjunk örökbe gyereket. Mielőtt jön itt a rosszindulat: nem a CSOK miatt akarunk több gyereket. Hanem nagy családot szeretnénk. Imádjuk a gyerekeket, és ezért gondoltunk arra, hogy saját gyerek mellett szívesen örökbe is fogadnánk még. A családnak elmondtuk az ötletünket. A meglepő, hogy nagyon jól fogadták. Sőt! Még támogatnak is minket.

A nagyszülők egyből mondták, hogy ő is az unokájuk lesz. Mi nem akarunk válogatni, milyen gyerek. legyen. De azt kikötöttük, hogy csak olyan gyereket szeretnénk, aki szeretné is, ha örökbefogadnák. Mert sajnos van olyan gyerek, aki nem szeretné.

Menni kellett a fiammal a kötelező havi vizsgálatokra, és nálunk a védőnő mindig bejön ilyenkor. (Máshol lehet, hogy ez nem szokás, de itt mindig jön, segít és kérdez.) Új doktor nénit kaptunk, ezért még az ismerkedésnél tartottunk, amikor a következő beszélgetés folyt:

Orvos: Egy gyerek van?
Én: Igen.
Orvos: És lesz kistesó?
Én: Igen, és ha a sors úgy adja és minden rendben lesz, akkor szeretnék még szülni és örökbe is fogadni majd.
Orvos: Ez nagyon jó, örülök neki, hogy vannak még ilyen szülők.
Védőnő: Mi? Ilyen szép gyerek mellett? Inkább szüljön még, de ne fogadjon örökbe!

Elmondta, hogy szerinte nem vagyok normális. Hogy gondolom ezt. Akkor ő elviszi a fiamat magával, és fogadjak örökbe helyette is!
...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.