2017. október 4., szerda

MI IS LEHETÜNK BÁRMIKOR MIGRÁNSOK - INTERJÚ MAJKÁVAL

ZOOM.HU
Szerző: FEKŐ ÁDÁM
2017.10.03.


Mivel kezelhető a TV2 körüli helyzet, jó-e ott épp Majka fekvése, és meddig lesz Sztárban sztár? Beszélgettünk.

Majoros Majka Péter azok közé a ritka híres magyar emberek közé tartozik, akik nem csinálnak problémát pár elsőre kínosnak tűnő kérdésből sem. Ezt kihasználva elbeszélgettünk az ország egyik legjobban működő bohócával kicsit a munkájáról, kicsit pedig arról, hol helyezkedik el ő Magyarországon, ha szóba kerül például a menekültpolitika.

Az ötödik szezonját futja a Sztárban sztár. Szerinted ezt meddig lehet még csinálni?

Én már most is azt mondtam, hogy nem lehet, és legalább egy évet pihentetni kéne, de most megint megbizonyosodtam róla, hogy van még ebben. Nem az én döntésem ez.

Tehát vállalnád?

Ennél kényelmesebb melót nem nagyon tudok elképzelni magamnak. Bemegyek vasárnap 5-re, mint egy színházi előadásra, fél 10-kor pedig már elindulok haza. Azért kapok pénzt, hogy olyanokat mondjak, amikért gyerekkoromban beírást kaptam.

De szerinted miért mozgat meg még most is ennyi embert?

Megvan benne az, ami a többi műsorban nincs: nem akar megfejteni, nem akar tehetségeket kizsigerelni, egyszerűen csak azt akarja, hogy a néző jól érezze magát. Annak idején a Dáridónak is az volt a sikere, hogy elnyűhetetlen slágereket énekeltek el az emberek akkor divatos stílusban. Mi vagyunk ennek az 5.0-ás verziója.

Pár éve még nagyon lesújtó véleményed volt a magyar zeneipar működéséről. Azóta változott valami?

Kevés dolog. Az internet amennyi jót hozott magával, annyi rosszat is. Az jó, hogy bárki feltölthet zenéket és híressé válhat, de megszűnt a lemezeladás. Az pozitív, hogy már nem programigazgatók döntenek róla, mit hallgass. Nem kell puncsolni ahhoz, hogy eljusson a zenéd a nagyközönséghez, de még így is jóban kell lenni emberekkel, akik személyes alapon döntenek arról, hogy szerepelsz-e a rádióban...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.