2017. október 9., hétfő

ROGÁN ANTALT NEM MERI EMBEREK KÖZÉ ENGEDNI A FIDESZ

B1 BLOGCSALÁD
Szerző: nickgrabowszki
2017.10.08.


Nem indulhat egyéni választókerületben a propagandaminiszter.

Az egyik kormánylap írt a Fidesz készülő tisztújításáról, ebben pöttyintették el az az információt, érdekesnek nevezve, hogy Rogán nem indul egyéni választókerületben.

A jó szervező és gátlástalanul politizáló Rogánra szüksége van Orbánnak, de nem a frontvonalban: 2 éve a nyilvánosság előli eltüntetés szándékával vette el tőle a parlamenti Fidesz-frakció vezetését, és emelte be a kormányába (miniszteri rangban, amikor Lázár tiltakozott, hogy a beosztottja legyen).

A harácsolása és az urizálása miatt legnépszerűtlenebb politikusok közé süllyedt (időnként Gyurcsányt is alulmúló) egykori Orbán-utódjelöltet idén januártól szinte teljesen eltüntették a nyilvánosság elől, minden szereplése árt a Fidesznek, segít a kormánypárt arroganciáját a választók emlékezetébe idézni.

Minden bizonnyal most is az áll a döntés mögött, hogy Rogánnak ne kelljen, sőt,
ne lehessen nyilvánosan szerepelni,

ami egy egyéni képviselőjelölt esetében elkerülhetetlen, nem pedig az, hogy Orbán kampányának irányítása miatt nem indul egyéniben. A Fidesz országos kampányát nem Rogán, hanem Gyürk András vezeti, ez már az év elején eldőlt. Rogán amúgy már volt a párt kampányfőnöke: 2006-ban el is bukták a választást...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.