2017. október 21., szombat

ÚJ KORMÁNYZATI ABSZURD: A SZÖGESDRÓTBÓL KÉSZÜLT KERÍTÉS A SZABADSÁG SZIMBÓLUMA

B1 BLOGCSALÁD
Szerző: B1blog
2017.10.21.


A hivatalos ötvenhatos programsorozat idén a Stefánia-palotában tartott ünnepséggel indult október 19-én, a katonai hagyományokat ápoló társadalmi szervezetek képviselőinek tartott rendezvénnyel. Vargha Tamás államtitkár (a képen) nyitóbeszédében férfias határozottsággal közölte a hallgatósággal, hogy ennél nagyobb biztonságban már nem is lehetnének. Kár, hogy senki nem félt.

Nem lehet könnyű a Honvédelmi Minisztérium államtitkárának lenni egy olyan országban, amit már régóta senki sem akar megtámadni. Az embernek folyton bizonygatnia kell, hogy van értelme a munkájának, és megérdemli azt a halom pénzt, amit keres.

A hont igenis védeni kell, hiszen bármikor jöhet valaki, aki például… na, erre nehéz példát találni.

Vargha kis gondolkodás után a “humanistának hazudott globalista ideológiát” nevezte meg fő ellenségként. Ez kellően megfoghatatlan ahhoz, hogy senki ne merje megkérdezni, miért olyan veszélyes, hiszen a vak is látja, hogy pont azért, mert nem tűnik annak.

Ez késztet nemzeti örökségünk, kultúránk, határaink védelmére: hogy megőrözzük nemzeti identitásunkat, ha kell, fegyverekkel...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.