2017. november 9., csütörtök

EZT MONDTA AZ ATV-NEK A NEMZETI KONZULTÁCIÓ MIATT MEGTÉPETT VAK ZONGORAMŰVÉSZ


ATV.HU - ITTHON
Szerző: atv.hu
2017.11.08.


...A művész azt mesélte az ATV Híradójának, hogy éppen olvasott, amikor becsöngettek. Azt hitte a postás az. Azt kérdezték tőle, kitöltötte–e már a konzultációs kérdőívet. Ő azt válaszolta nem, mert már kidobta azt a szemetesbe. "A hölgyek felháborodtak, mondták a magukét, Soros bérenc vagyok, meg migránspárti. Meg elkezdtek magyarázni, hogy mi lesz hogyha itt az arabok ellepik az országot és közben húzogatták a fülem meg a hajam" - mesélte Weszely Ernő.

A férfi azt mondta, a tettlegesség ellenére a legjobban a verbális inzultus fáj neki.

Végül a szomszéd vetett véget a helyzetnek, amikor kinézett az udvarra, és megkérdezte, hogy segíthet-e valamiben. Azt, hogy bántották a férfit nem látta.

"Békés beszélgetést folytattak és hazugság, amit a harmonikaművész állít" - ezt írta közleményében a Fidesz az önkéntesekre hivatkozva. Szerintük az incidenst a Ron Werber befolyása alatt álló LMP-s média találta ki. Azt írták: "az álhírt az a Weszely Zsuzsa közölte nyílt levélben, aki az LMP fizetett kommunikációs tanácsadója". Hozzátették: az LMP újra és újra bebizonyítja, hogy Soros György érdekeit szolgálják, azzal, hogy a nemzeti konzultáció egyik leghangosabb támadói.

Az ATV kereste a fideszes vezetésű óbudai önkormányzatot az ügyben. Szerették volna megtudni, hogy ismerik-e az önkénteseket. Válaszukban azt írták: az önkormányzatnak annyi köze sincs az ügyhöz, mint az ATV-nek, amely politikai provokációba akarja belevinni az önkormányzatot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.