2017. november 24., péntek

HALLD SZAVAM, FIDESZES! TE NEM SOROST GYŰLÖLÖD! ÉS NEM IS A MIGRÁNSOKAT!

MÉG MINDIG NEM KÉSŐ BLOG
Szerző: Becky Weiss
2017.11.24.


Azt elhiszem, hogy forr benned az indulat és elhiheted, nem vagy egyedül vele. Azt is elhiszem, hogy azt érzed tényleg a Soros, a migránsok, a Gyurcsány, a libsik és mindenki más aki nem Fideszes az országrontók.

Ha érdekel, miért érzed ezt, olvass tovább!

Tudod már gyermekkorunkban megtanuljuk a jelenkori társadalom egyik legfontosabb szabályát. Vannak olyan érzések amiket nem díjaz ám a külvilág. A harag, a gyűlölet, az agresszió és az hogy Neked valami nem tetszik BŰN!

Így. Nagy betűvel. Vastagon aláhúzva.

Akkor is BŰN ha a lelked mélyén érzed, anyucinak nem volt igaza amikor üvöltött Veled. Abban sem hogy meg sem hallgatott. Azt is érzed sehol nem igazságos hogy az osztályfőnököd a másikkal kivételezik. Meg az sem hogy kigúnyol mert valamit nem tudsz. És az sem járja hogy a felnőtteknek vagy öt szilvásgombóc jár a menzán, a gyerekeknek meg kettő. Meg az sem hogy elcsigázottan utazol hazafelé, hátadon a túlméretezett iskolatáska, de persze Te add át a helyed a felnőttnek mert ha nem akkor neveletlen vagy. Ja az is BŰN.

Persze a szádat meg befogod! Mert ha nem, jön a bünti, jön az intő, jön a fejmosás. Ja hogy Te hogy látod a helyzetet? Kit érdekel! Ne szemtelenkedj! Ne lamentálj! Ne hisztizz! Ne játszd meg magad! Ne, ne, ne!

A feszültség meg csak gyűlik, gyűlik.

Ugye?
...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.