2017. november 24., péntek

POKOLBELI VÍG NAPJAINK

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2017.11.24.





Nem, nem Recsk, inkább Magyarország!
Ahol éldegél három-négymillió nyomorgó, ahonnan már kiment a Rákosi-rendszer újbóli bevezetésétől rettegő ötvenhatos disszidens magyarok háromszorosa, ahol egy ultrahang-vizsgálatra hónapokat kell várni, és ahol az egészségügy magánkézbe adásától óva intett a ma kormányon lévő párt, de mára az összes komolyabb képalkotó eljárás és a laboratóriumok zöme magánkézben van.
Ezeknél - ha fizetsz - nincs várólista, de ha nincs pénzed, hát állj be a sor végére, a sor pedig hosszú, mint a vonatfütty.
Ott, ahol lassan már csak betegek vannak az egészségügyi intézményekben, az orvosok meg Angliában, ahol hétszázezer gyermeket kell naponta megetetni, mert családjaik képtelenek erre, ahol telente emberek fagynak meg a lakásaikban és az utcákon.
Ott, ahol az országot egy mentális kihívásokkal küzdő beteg ember vezeti, és ahol az emberek ahelyett, hogy épelméjű vezetőt választanának, inkább maguk is meghülyülnek.

De most aztán vége a problémáknak, jönnek a választások jövőre és a rákövetkező évben is, jönnek a műmézzel vékonyan bekent Mézesmadzag Évei, mikor az ország az osztogatásoktól hangos.
Ilyenkor akasztják hasba a nyuggert azzal, hogy ajándékként odaadják neki azt, ami törvény szerint jár, a betegeket azzal, hogy a kórháznak, ahonnan pizsamában furikázzák a betegeket CT-re megigérik, hogy de istenbizony kapni fog egy készüléket.
Azzal, hogy megvédik a nőket a zaklatástól, ennek ürügyén beszántják a magyar színházi életet. Azzal, hogy megvédik a magyarokat az illegális migránsoktól, akik megbecstelenítik lányaikat, feleségeiket, és ha nincs migráns, hát kinevezik illegálisnak a menedékeseket, akik elvileg a magyar nemzet védelme alatt állnak, de olyan magyart, aki ezt tiszteletben tartaná magyar apa nemigen nemzett, viszont a Dilinyós, aki védelmet ígért nekik, helyesli az ellenük indított akciókat.
És elsunnyogja, hogy mellesleg - pénzért - beengedett az országba tízezennyolcezer gazdasági bevándorlót - mentségére legyen mondva, hogy fogalma sincs arról, hogy ezek az emberek itt számítógépes kőművesek vagy kis vegyészek, akik apró bombácskákat gyártanak exportra.
Itt van az Ígéret Földje, ahol a kormány mindent megigér, de semmit sem teljesít, ahol a pocakos Lucifer az égetően szükséges oktatási és egészségügyi reformokat és a szegénység elleni küzdelmet úgy véli megvalósíthatónak, hogy ha a zsebében - két mogyorózás között - talál néhány szem szotyolát, akkor azt a nép közé szórja.
Alamizsnálkodik, mint Árpádházi Szent Erzsébet, jóllehet nem nevezném Árpádházinak, inkább...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.