2017. november 30., csütörtök

MOST JÖJJÖN VALAMELYIK MEGÉLHETÉSI SZEKTÁS ÉS MAGYARÁZZA MEG, MITŐL KERESZTÉNY EZ A BANDA

KOLOZSVÁRI SZALONNA 
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: MOLNÁR BÁLINT
2017.11.30.


Nyugodjak meg, mert attól én is megnyugszom. Tegnap (is) rekordot döntött a süket, hazug kormányzati-kampányolási-mindenáronhatalombanmaradási elmebaj. A varázsszám: több mint 2,2 millió. A fideszes szájtépés szerint ennyien konzultáltak nemzetileg a kormánnyal. Azt most nem tudom megmondani, hogy ebben a számháborúsdiban most éppen legutóbb ki perelt be kit, de valójában nem is érdekel.

Hanem. Mindeközben dübörög az ádvent előszele keresztényeknél, demokratáéknál (külön Matolcsy Rómeónál, remélem lesz bejgli idén is), az emberarcú Fidesz-KDNP dolgozik. Várom már nagyon az ügyeletes trollovicsok mértékadó hozzászólásait arra nézvést, hogy a kretén soroslibsi haza ellenségei megint rágják a gumicsontot.

Jó, oké. Ellopták a magánngyugdíj-megtakarításokat, a törvényesített korrupció legfőbb politikája szellemében ellopták a földeket, letaroltak komplett piaci ágazatokat, felvásárolták az ország értékes ingatlanvagyonát, kinyírták a sajtót, mindenhova lojális dilettánsokat ültettek, milliárdosra hízlalták a Lölő-féle nemzeti félkegyelműek gyülekezetét, versenyképtelen trágyadombbá silányították az oktatást, beköltöztek a Várba, középkori szintre züllesztették az évtizedek óta forráshiánnyal küzdő egészségügyet, ázsiai féldiktatúráknak gazsulálva legitimálják a jogállam felszámolását, kikérték maguknak kismilliószor, hogy őket demokratikusan választották meg és mindenkinek a kurvaanyja, akinek mindez nem tetszik, és még mindig nem elég.

Miután a szegénységi küszöböt eltörölték, mert amit nem mérünk, az nincs, most éppen azon ügyeskednek, hogy miniszteri rendelettel tüntessék el az utcákról a nyomort, az éhezést, a kilátástalanságot. Ami egyébként sem létezik, mert a Hegedűs Zsuzsa-félék megmondták, hogy nincs. Geciputtonyék most azon ügyködnek rendületlenül, hogy civilek és politikai pártok ne, kizárólag állami, önkormányzati és egyházi szervezetek kaphassanak területfoglalási engedélyt ételosztás céljából.

A ki tudja melyik jódolgában unatkozó aljadék agyából kipattant horogkeresztény ötlet nem előzmény nélküli, végül is dübörög a kampány, a jobban teljesítéssel összeegyeztethetetlenek az egy tál ételért kígyózó sorok: több civil szervezet is arról számolt be, hogy hónapok óta nem kapnak területfoglalási engedélyt. Ezekhez a civilekhez tartoznak a Heti Betevő kezdeményezés aktivistái is, akik engedély hiányában magánterületen kénytelenek főzni és ellátni a rászorulókat.

A kormányoldal által mélyen megvetett és tiszta szívből gyűlölt Alföldi Róbert a Heti Betevő javára rendezett kiállításon és művészeti árverésen mondta:

Abszurdum (…), hogy ez a kezdeményezés, ez az alapítvány bizonyos helyeken nem oszthat ételt, mert zavarja azoknak a szemét, akik mélyen hisznek Istenben, mélyen hisznek a kereszténységben, és mélyen hisznek abban, hogy segíteniük kell embereknek.

A kormányoldallal ellentétben általam nagyrabecsült rendező szavaival annyiban értek egyet, hogy abszurdum ez így, ahogy van. Nem csupán rohadt, aljas, kegyetlen és embertelen, hanem abszurd is. Annyiban viszont egyáltalán nem értek egyet Alföldi Róberttel, hogy ezek a mocskos, önző, kegyetlen véglények mélyen hisznek Istenben, a kereszténységben és az emberi segítsgényújtás fontosságában. Nem, nem és nem! Ezek a világon semmiben nem hisznek, csak a saját hatalmuk mindenáron megtartásában.

Mert egyébként ilyen nincs. És akkor sem lehetne ilyen, ha ezek, ugyanezek az elmúlt nyolc évet arra használták volna, hogy jobb hellyé tegyék ezt az országot. De miután véghez vitték mindazt, amiről mi is, mások is naponta tépjük a szánkat, odáig eljutni, hogy megakadályozzák, hogy emberek meleg ételt kapjanak a közterületeken csak azért, hogy a fanatikus hívő ne lássa a pusztulatot és a nyomort, az mindennek a legalja. Akkor is, ha átviszik télvíz idején ezt a gyalázatot, és akkor is, ha nem. Mert nem egyszerűen abszurdum, de tömény gyalázat az, hogy ebben az országban csak Lévai Anikó jótékonykodhat és csak az egyháznak álcázott hűséges csatlós osztogathat négy évente választási babgulyást, vagy krumplifőzeléket.

Nem csak azt rugdossák az embertelenség zászlós hajói, akinek fizikai fájdalmat okoz a tartós éhezés, hanem azokat is, akik nem bírják nézni, hogy embertársaik éheznek. És most jöjjön valamelyik megélhetési szektás és írja le, hogy ez miért van rendben, hogy mitől keresztény és istenhívő ez az átkozott, tetvedék banda. Jöjjön, és lehetőleg azt is bassza a fejemhez, hogy a stílus maga az ember, és különben is szegények mindenütt vannak. Ja, és azt is tegye hozzá lehetőleg, hogy mindez el fog törpülni ahhoz képest, amikor iszlám tömegek fogják szarrá erőszakolni a nem létező hajléktalanokat és éhezőket...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése