2017. november 6., hétfő

OKTÓBERBEN MÉSZÁROS LŐRINC CÉGE NYERTE A KÖZBESZERZÉSI VERSENYT A NEMZETI TŐKÉSOSZTÁLYBAN

ÁTLÁTSZÓ BLOG
Szerző: ERDÉLYI KATALIN
2017.11.06.



A Mészáros és Mészáros Kft. tavaly ősszel három régiót is behúzott a Nemzeti Fejlesztési Programiroda 420 milliárdos építőipari gigatenderén, most ennek keretében három konkrét munkát nyert el a cég 14,7 milliárd forint értékben.

Folyamatosan nyomon követjük, hogy 2017-ben mennyi közbeszerzést nyer tíz Fidesz-közeli vállalkozó/vállalkozás, mert ezeknek a cégeknek a bevétele túlnyomó részben állami megrendelésekből származik.

Az év első három és negyedik hónapjában Szíjj László került a toplista élére, májusban a kormányzati plakátkampányokat bonyolító Balásy Gyula cégei lettek a legsikeresebbek, júniusban pedig a szerteágazó tehetségű Mészáros Lőrinc érdekeltségei nyerték a legtöbb közbeszerzést. A második negyedév győztese azonban még így is Szíjj László lett, aki az első negyedévben is a dobogó tetején végzett.

A július nem bővelkedett állami megbízásokban, de augusztusban ismét megindult a pénzeső, az első akkor a WHB és a ZÁÉV lett. Szeptemberben nem volt túl nagy mozgás, de ismét Szíjj László nyerte a kormányközeli tenderbajnokságot.

Októberben újra meglódultak a közpénzes megbízások...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.