2017. december 16., szombat

A BALOLDAL TRAGÉDIÁJA: NYILASOK ÍGÉRNEK 21. SZÁZADOT

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2017.12.15.


A Jobbik náci párt. Pont. Ezen semmit nem változtat a tény, hogy a párt elnöke beszállt az Orbán-Simicska háborúba Simicska oldalán, s a volt fideszes oligarcha útmutatásai szerint púderezi magát. Ez a párt ugyanaz a párt, ugyanazok a vezetői és támogatói. Vona felelős a cigányok ellen elkövetett atrocitásokért, közvetve még a cigánygyilkosságokért is.

Ennek a pártnak a képviselői akarják listázni a zsidókat, emlegettek genetikai hulladékot. Ebből a pártból zárnak ki azonnal valakit, ha kiderül, hogy a nagyanyja holokauszt-túlélő. Ez a párt felvette a néppárti maszkot, hogy Simicska sikeresebben harcolhasson a G. Orbán ellen. Mindez színjáték, képmutatás.

A liberális baloldal szégyene, hogy a kibékíthetetlen Orbán-Simicska ellentét miatt Vona a kollaboráns ellenzéki szerepet felrúgva, frontálisan útközött Orbánnal, Vona megvonta tőle a legitimitását, és ezzel ő lett Orbán valódi kihívója. Vona azt csinálja, amit a demokratikus ellenzéknek kellett volna, de közülük senki nem vállalta ezt a szerepet.

A baloldal és a liberálisok tragédiája, hogy a báránybőrbe bújt farkas, a néppártnak látszó nyilaspárt ígér Magyarországnak új 21. századot. Mint Vona mondta a Jobbik tüntetésen, “Orbán Viktor a múlt, mi vagyunk a jövő”. Ez a magyar sorstragédia, az áruló demokraták kollaborációjának következménye. Az egyik szélsőjobboldalit váltja a másik, mert nincs egy egyenes, becsületes, tisztességes ember a baloldalon, aki szembefordulna a diktatúrával...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.