2017. december 15., péntek

A FIDESZES "VÁLASZTÁSI KAMPÁNY" ÁLLAMI TERRORIZMUS

VÁROSI KURÍR
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: GUSZTOS ISTVÁN
2017.12.14.


Félelmetes.

Ki néma netán s csak lelkesedni rest, az Soros-bérenc

Egyáltalán nem túlzás a hatalom végtelenített hecckampányát goebbelsi-sztálini mintákat követőnek nevezni. Félelmetes, hogy a hatalom naponta adja jelét annak, bármire képes. Félelmetes, hogy a szervezetből nem akadt egyetlen ember sem, aki fölordítana: ehhez az aljassághoz már nem adja a nevét, nem adja magát.

Félelmetes, hogy nincs elvszerű, következetes. demokratikus ellenzék, amely a szükséges határozottsággal merne szembeszállni a bűnöző hatalommal.

Pedig semmit sem veszíthetnek: aki az ocsmány fideszes uszításnak nem aktív részese, ki néma netán s csak lelkesedni rest, az Soros-bérenc. Fölvetődik a gondolat, hogy a menekülthelyzet megítélését illetően igazából nincs is gondjuk a hatalommal, legföljebb modorát tartják kifogásolhatónak.

Félelmetes, hogy a magyar értelmiség mennyire szervezetlen ahhoz, hogy hatásosan tiltakozhasson.

Meghozta a bűnszervezet a maga „országgyűlési határozatát” – és azonnal elkezdődött helyi, települési szinten is lakosság intenzív hiszterizálása, megfélemlítése: terrorizálása.

Tulajdonképpen a Fidesz folyamatosan kampányol, azaz a közpénzből fedezett dezorientálást, hazudozást, a gyűlöletkeltő, rasszista intenciójú uszítást lassan 20 éve – amióta rájött önnön nemzetikereszténységére – pillanatokra sem hagyja abba.

Az ember azt hinné: olyan biztos, fölényes helyzetben van, hogy akár be is fejezhetné vagy legalábbis fölfüggeszthetné a gyűlöletkeltést – de nem teheti, mert ereje, népszerűsége éppen abból származik.

Évtizedek óta nem volt annyira demoralizált, kényszerképzetekkel befont életű a magyar társadalom, mint mostanság...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.