2017. december 15., péntek

NE HARCOLJ , JÓEMBER! SZARUL NÉZEL KI, NYUGODJ MEG, ELÉG VOLT!

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: MOLNÁR BÁLINT
2017.12.14.


...Hátizsák leakasztva a szögről, hanyag eleganciával feldobva a bal vállra, az enyhén kialvatlan, gyűrött és szétcsúszott arc pedig 7:40-kor belenéz a kamerába és a nemzet 2,3 millió magyar pirospozsgás orcájába. Minden frankó, alattvalók! Indulok Brüsszelben (helyesen: Brüsszelbe!), hogy hetvenhetedszer is megállítsam. (Don Quijote is elmorzsolna egy könnycseppet a szeme sarkában). Hogy azt mondja:

"itt a hátizsákomban vihetem magammal a 2,3 millió ember véleményét, aki világossá tette, nem akar Soros-tervet és nem támogatja, hogy Brüsszel ilyen tervet hajtson végre"...

Az is igaz, hogy az EU-csúcs másik fontos témájáról, a Brexit-ügy körüli forró helyzetről egy szót sem ejtettél, pedig érdekes lett volna elmondani a 2,3 millió satuhülyének nézett hívednek, hogy miért is mész az elvetemültek közé. (Najó, mit várhatok tőled?) Másfelől, ha az a 2,3 millió vélemény befért abba a hátizsákba, akkor pont úgy is áll a helyzet, ahogy azt minden normális ember gondolta eddig is.

Az egyedüli dolog, amit eddig nem tudtunk kristálytisztán a NEM LÉTEZŐ Soros-tervről, azaz a rendszerváltás utáni Magyarország legordasabb politikai blöffjéről, hogy az valójában egy oroszbarát, rögeszmék által megnyomorított, dezinformációs és propagandatroll nevéhez fűzödik. Most, hogy már ezt is tudjuk, csapjuk a többi mellé: egy egész ország elhülyítését tetted fel arra a felismerésre, hogy a menekültválságra valószínűleg nincs végleges és egyértelműen jó válasz, egyetlen percig nem állt szándékodban legalább megpróbálni megoldást kínálni a problémára, ellenben szövetségeseid gyengeségét kihasználva sütögetted a politikai pecsenyédet a hátukon, ott tettél keresztbe nekem, ahol tudtál, és közben mindezt úgy állítottad be, mintha nálad lenne a bölcsek köve. És most jössz nekem 2,3 millió ember véleményével?

Mi a jóisten ez, Viktor? 2,3 millió ember véleményével röhögteted magad? Miután tavaly nyár óta zabáltatod velünk a rothadt, hazug moslékot és folytatod ezt a szégyenteljes, bűzös gyűlöletpropagandába csomagolt dezinformációs hadviselést Soros ellen, 2,3 millió az elsöprő többség? Ennyire futotta az elkúrt tizenhuszonszáz milliárdokból? Ez minek az elsöprő többsége? Milyen harcról beszélsz, te bátor, zseniális debattőr? Te, aki egy rohadt kérdésre nem vagy képes egyenesen, férfiasan válaszolni a parlamentben. Te, aki fényes nappal nem mersz kimenni az emberek közé golyóálló mellény és 86 testőr nélkül. Te harcolni mész?

Figyelj, Viktor! Ebben az országban, a ti nyilvántartásaitok szerint alsóhangon is 8,2 millió konzultálni, népszavazni és szavazni potenciálisan alkalmas ember van. Ennek a 2,3 millió a 28 százaléka. Meg még egy kicsi. Ez egyharmadnak is büdösgyenge, de elsöprő többségnek nevezni, több mint szánalmas. Ha jól értem, te most akkor a konzultálni képes magyar lakosság kicsivel több mint egynegyedének véleményét baszod ki a brüsszeli asztalra, hogy nesztek, nemet mondtunk a Soros-tervre, ami egyébként is egy hazug, ordasnagy kamu? Hát ez még az érvénytelen népszavazásotokhoz képest is bukta, öregem. Ezzel mész harcolni? És szerinted van élő ember, aki ezt komolyan veszi? Mármint Moszkva, Baku, Asztana, Minszk, Peking, Ulánbátor és egyéb ilyen virágzó helyek kivételével, ahova érdekes módon soha nem harcolni, hanem kivétel nélkül mindig lefetyelni mész.

Te briliáns elme, te bátor harcos! Azt vágom és tiszteletben is tartom, hogy van néhány százezer fanatikusan elkötezett híved, aki az anyját is eladná azért, hogy ne kelljen önállóan gondolkodnia, aki az életét is a kezedbe anná, ha azt kérnéd tőle, aki könnyesre sírja a szemét attól a gondolattól is, hogy te helyette megharcolod a megharcolnivalót, és neki semmit nem kell tennie, és még azon sem kell eltűnődnie, hogy mi van, ha tényleg az ő fejére is ráhugyozol. De hibádzik itt legalább 5,9 millió ember, akit annyira sem hozott lázba az ügy, hogy legalább az interneten végtelenszer kitölthető elektronikus konzultálás soha vissza nem térő lehetőségét megragadta volna. Pedig ahhoz fel sem kellett volna emelkedni a fotelből. Szerinted ők mit üzentek neked, Boldogkarácsonyt Viktor? Szerinted ők mire hatalmaztak fel téged?

Szerinted nem kínos, hogy egy abszolút kisebbség véleményét próbálod sokadszorra népakarattá nyilvánítani? Nem kínos, hogy évek óta nem vagy hajlandó tudomást szerezni a többség létezéséről? Nem gondolod, hogy bár az összes közvéleménykutatás a fanatikus híveid példás szolidaritását mutatja a leszart többséggel szemben, de előbb-utóbb muszáj lesz szembenézni azzal, hogy a hétköznapokban milyen pusztítást végeztetek? Nem gondolod, hogy abban a politikától távolmaradó többségben, amelynek a kőkemény és egyre reménytelenebb mindennapokkal kell megküzdenie, miközben te harcolsz a démonaiddal, olyan frusztráció gyűlik fel, ami ha egyszer elszabadul, csúnya vége lesz? Nem gondolod, hogy Brüsszelbe, a szövetségesei közé normális ember nem harcolni, hanem legfeljebb vitázni, érveket ütköztetni, építő szándékkal bírálni, kompromisszumra jutni megy? Nem lehet, hogy elég volt ebből a röhejes kapálózásból?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.