2017. december 17., vasárnap

BETEGES SZÉLMALOMHARC

SZTÁRKLIKK
Szerző: LENDVAI ILDIKÓ
2017.12.17.


Soros keresztneve újabban Terv, és nem György. Van ennek oka: maga a személy egyre idősebb, nehéz elhinni róla, hogy tüzet okádva lekardozza az egész kormányt, és kutyafejű menekült-hadak élén elfoglalja az országot. De a Terv, az más. Az (már ha létezne) túlélné alkotóját, és még sokáig alkalmas ellenséget képez hadakozni vágyó vezéreink számára. Ha Don Quijoténak e célra bevált a szélmalom is, a mieink miért ne csatározgassanak el majd a titokzatos Tervvel?

Most először jelentettek meg egész oldalas hirdetésként a napilapokban egy országgyűlési határozatot: "A magyar Országgyűlés felszólítja Magyarország Kormányát, hogy...utasítsa el a Soros-tervet, folyamatosan tájékoztassa Magyarország polgárait a Soros-terv végrehajtásának állásáról."

Nekem mint Magyarország szerény polgárának ugyan már eddig is a fülemen jött ki a kormány folyamatos tájékoztatása a Soros-tervről. Láttam millió plakátot, kaptam nemzeti konzultációs levelet, majd újabb levelet, hogy ugye nem mulasztom el kitölteni az előzőt (de), rám zúdítottak ezer híradót, újságcikket, politikusi nyilatkozatot...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.