2017. december 23., szombat

KARÁCSONYI BULIK ÉS LÁTOGATÁSOK

HATÁRÁTKELŐ BLOG
Szerző: Határátkelő
2017.12.23.


Azzal kezdem, hogy gyorsan megnyugtatok mindenkit: szombat van, és 23.-a, tehát nem kell rohanni azonnal a konyhába nekiállni sütni-főzni, vagy fáért rohanni – annyi történt, hogy egy nappal előre került a szokásos blogajánló, hogy holnap kifejezetten karácsonyi poszt kerülhessen ki. Azért a karácsonyt és a látogatásokat ma sem hanyagoljuk.

A december a céges és egyéb karácsonyi rendezvények hava, ennek így, egy nappal Szenteste előtt már vége van. A kérdés az, milyen helyekre jár egy Franciaországban élő, és magánvállalkozóként dolgozó magyar. A Fromázs blog posztjából kiderül.

„Minden adandó alkalmat megragadok a karácsonyozásra. A végeredmény az lett, hogy végül idén megyek a legtöbb karácsonyi rendezvényre az életemben. Igazán jól jártam! Ki gondolta volna…

Ovis karácsonyi vásár

Ezen már túlvagyunk. Szombat délelőtt volt a vásár az ovi udvarán. Mint tavaly, készítettem sütit a sütivásárra (idén kókuszgolyót), lehetett könyvet, zöldségeket, teát és forralt bort venni. A szülők beszélgettek míg a gyerekek játszottak.

Karácsonyi batyu-buli a Szenior Klubban

A rendezvény pont az utolsó angol órám után kezdődik. Meghívtam egy amerikai ismerősömet a klubba, hogy a tanítványaim lássanak-halljanak eredeti angol beszédet és kipróbálhassák magukat. Mindenki hoz valami kis ennivalót és beszélgetünk. (…)

Esti borozás az angolszász anyukákkal

Előbújt a szervező énem. Miután már egy éve járok havonta a mama-baba találkozókra, amelyek délelőtt vagy kora délután vannak, úgy gondoltam, hogy ideje megvizsgálni, vannak-e bulizós anyukák a csapatban. (…)

Nagyon szuper kis este volt, mivel felfedeztünk egy jó erős karácsonyi sört és hosszasan nevetgéltünk azon, hogy hogyan boldogulunk franciahonban, miközben egy ősz hajú DJ szolgáltatta a jó kis funky zenét...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.