2017. december 23., szombat

KARÁCSONYI POTYASZEXRE VADÁSZOTT A LÚZER PIZZAFUTÁR

24.HU - POSZT ITT
Szerző: PETŐ PÉTER
2017.12.23.



Orvosné, ügyvédné, képviselőné, oligarcháné. Ez a terv szökkent szárba a pornóalapú osztályelméletből.

„Ez tuti, tényleg ez a pornó titka. Mindenki azt hiszi, a dugás miatt népszerű, azért nézik, de erről szó sincs. Az osztályátlépés, a társadalmi határok megtörése, az a lényeg.

Hogy a kertész végre egyszer elkaphatja az oligarcha feleségét, a diák a tanárt, a vízvezetékszerelő az otthon üldögélő ügyvédnét, a pizzafutár meg a plasztikai sebész csaját.

Mondom, minden erről szól, hogy legyőzhető az erősebb, a gazdagabb, a tehetősebb, az elit, megtörténhet, ami nem történhet meg. És mindez a szexualitással elmesélve. Higgyétek el, ez a lényeg, a nő megszerzése a győzelem, azt akarjuk átélni, hogy a mienk, ami a gazdagnak, az arisztokratának, a kivételezettnek a legértékesebb.”

Egyre szenvedélyebben beszélt Palika, aki immár sokadszorra adta elő haverjainak pornóalapú osztályelméletét. A srácok négy-öt sör legurítása után szívesen hallgatták a kocsmateoretikust, aki egyre új részletekkel gazdagította elméletét.

Palika nyomon követte, melyek a legnépszerűbb kategóriák a pornóoldalakon, kutatta, előre tör-e olyan formátum, ami nem a határok átlépésével hódít, hanem csupán a nyers szexualitást ábrázolja, egyenrangú, azonos társadalmi osztályból érkező felek kapcsolatát mutatja be, ám ennek nem lelte nyomát. Ezért adhatta elő hétről hétre, hogy

azért nem lesz már forradalom soha, mert a pornó kivezeti a dühöt a társadalomból,

átélhetővé, hihetővé teszi, hogy lehetséges a lehetetlen, be lehet törni az elitbe...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.