2017. december 14., csütörtök

ROGÁN BEVALLOTTA, HOGY 20 EZER LEHETSÉGES TERRORISTÁT HOZOTT EURÓPÁBA A FIDESZ

B1 BLOGCSALÁD
Szerző: Mr Flynn Rider
2017.12.13.


Meg azt is, hogy fogalma sincs, hogy ezek az emberek most merre vannak és mit csinálnak.

A letelepedési kötvényről is beszélt Rogán Antal propagandaminiszter az Országgyűlés igazságügyi bizottságának hétfő délelőtti meghallgatásán. A Magyar Nemzet beszámolója szerint a védjegyévé vált, faarccal előadott, automatikus válaszokkal a szokásos mantrát mondta fel:

  • a kötvény gazdasági siker;
  • személy szerint semmi köze a letelepedési kötvényeket forgalmazó offshore cégekhez;
  • nem tárgyalt az orosz törvényhozás a Duma képviselőjével a kötvényekről, mert „nem tartotta a legjobb szórakozásnak, ezért hanyagolta”;
  • tudomása szerint egyetlen ember sem telepedett le Magyarországon, aki a kötvény megvásárlásával letelepedési engedélyhez jutott.
Mindez azért is érdekes, mert korábban a B1 blog is megírta: összesen 19 885 külföldi állampolgár vett ilyen kötvényt. Az állam pedig mintegy 20 milliárd forintot bukott a kötvényhitelek kamatain. (Viszonyításképpen, a kvóta szerint 1300 menekültet kellett volna befogadnunk, emiatt balhézik és kampányol a Fidesz évek óta és ezzel ijesztgeti a hiszékeny embereket a félelempropaganda keretében.)

Ha kicsit visszanézünk az időben, Rogán a 2016-os karácsony előtt, a bukott népszavazási kampányban adott egy interjút a Magyar Hírlapnak, ahol ilyeneket mondott:
  • „Valójában a népszavazáson igennel szavaznának, elvennék az ország döntési jogát afölött, hogy kikkel éljünk együtt hazánkban.”
  • „… minden magyar településre jutna belőlük (a migránsokból), ha bevezetnék a kötelező betelepítést.”
  • „az európai emberek karácsonyfája alá meglepetésként néhány migráns is érkezhet.”
Rogán akkor kijelentette: csak azok nem beszélnek a bevándorlás és a terrorveszély kapcsolatáról akik a politikai korrektségnek rendelik alá nyilatkozataikat...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.