2017. december 7., csütörtök

SOKAKNAK A KARÁCSONY IS CSAK AZ ÉHEZÉSRŐL SZÓL

VÁROSI KURÍR - KERÍTÉSEN INNEN
Szerző: bl
2017.12.07.


...A Fiatal Írók Szövetségének tagjai és a SODA Group három éve indította el a bihari térségben mélyszegénységben élő gyermekek támogatására, az „Ajándékozz Karácsonyt” akciót. Erről az egyik szervező Pikó András így írt a közösségi oldalán:

Az erkölcsi felháborodás és az együttérzés közösen hozta létre kezdeményezésünket. Felháborítónak tartottuk, hogy létezhetnek olyan családok ma Magyarországon, akik rettegve várják a Karácsonyt és a téli szünetet, mert gyerekeiknek az iskolai szünet alatt nem tudnak enni adni, nem tudnak felfűteni még egyetlen szobát sem. Úgy éreztük, segítenünk kell.”

Az Igazgyöngy alapítvány fantasztikus munkát végez, de egyedül ők sem képesek arra a csodára, hogy Karácsonyt varázsoljanak a szegény fűtetlen falusi házakba.

Az újságíró a meghirdetők nevében minden jóérzésű magyar ember támogatását, segítségét kéri:

13-án szerda reggeltől elindul az idei adománygyűjtő kampány, Nóra lesz a vendégem a Klubrádió reggeli műsorában és hallhatjátok majd a szokásos rádióspotot is. Minden nap egy-egy igazgyöngyös, segítségre szoruló gyermek alkotását posztoljuk ezen az oldalon karácsonyi képeslapként – használjátok ezeket, amikor barátaitoknak, szeretteiteknek az interneten keresztül karácsonyi jó kívánságokat küldtök, mert ezzel az akció hírét is továbbítjátok. “

Adni mindig jobb, mint kapni

Az akció kezdetéig az Igazgyöngy alapítvány vezetője naponta posztol képet egy-egy tanítványától, az Ajándékozz Karácsonyt közösségi oldalára. Ott mindenki, aki szeretné szebbé tenni sok-sok család Szentestéjét, találkozhat az alkotásokkal. Jó helyre kerül a támogatás:...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.