2017. december 11., hétfő

TOVÁBB ZAKATOL A BALOLDAL BOHÓCVONATA

FIGYELSZ TE RÁM EGYÁLTALÁN BLOG
Szerző: HÁZ
2017.12.11.


Azért vagyunk bajban, mert mi sem nagyon tudjuk követni már az eseményeket, pedig eskü alatt valljuk, hogy próbálkozunk!

Szóval alig telt el pár nap azóta, hogy az MSZP bejelentette, hogy Kunhalmi Ágnes lesz a párt arca. Még ki sem tudtuk rendesen nevetni magunkat, idő közben már ejtették is, és lecserélték őt Karácsony Gergelyre, akiről Molnár Gyula szoci elnök azt hiszi, hogy az Együtt elnöke, pedig nem, hanem a szintén mérhetetlen Párbeszédé.

Az Együtt (amelynek Karácsony nem az elnöke ugyan, de már az volt Bajnai Gordon, Szigetvári Viktor és most Juhász Péter) erre fel megszakította a Párbeszéddel a szövetségüket, amelyet nemrég kötetek meg azt után, hogy 4 évvel ezelőtt szakítottak. Szóval ez a mostani szakítás nem a négy évvel ezelőtti, hanem a mostani.

Eddig lehet még követni? Mert most jön a neheze még.

Szóval: az Együtt, amely felbontotta a Párbeszéddel a szövetséget, mert az MSZP-be exportálták a miniszterelnök-jelöltjüket, Karácsonyt, még karácsonyig (ez most az ünnepet jelenti nem a Gergőt) meg kíván állapodni a többi ellenzéki párttal (így a Párbeszéddel és az MSZP-vel is) arról, hogy hogyan váltsák le együtt a jelenlegi kormányt. Ám az eltökélt megállapodásmániájuk mellett azért a jelek szerint ők tettek nyilvánossá egy hanganyagot, mely szerint Karácsony Gergely (ugye most már Párbeszéd és MSZP miniszterelnök-jelölt) azon morfondírozik, hogy mi a faszért hagyta magát rábeszélni a miniszterelnök-jelöltségre...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.