2018. január 18., csütörtök

ELKERÉNYIESEDŐ HAZA

VÁROSI KURÍR - BLOG ZÓNA
Szerző: KACZVINSZKY BARBARA
2018.01.18.


A festett hajú, mézes-mázas, tömegmámoros Kerényi Imre újból felbukkant. A 70-es évek aczéli kegyence minden rendszert meglovagolva jutott el addig, hogy a különböző kormányok jól fizetett lakája legyen. 

Mindenféle szerepben kipróbálta már magát.


Azt hiszem, sosem volt számára semmilyen tabu vagy erkölcsi gát, ha köpönyegforgatónak kellett lenni. Jól fizették és fizetik érte. Bármikor képes belerúgni az aktuális gyengébe, sápot húzni mások tisztességéből, hergelni a népet. Kártékony és botrányos.

A Fidesz -nagyon okosan – háttérbe tolta egy időre. Fogalmam sincs, miért épp most, a választások előtt jut újból szerephez Kerényi.

A vörösberényi gyerektábor (250ezer/ 1 gyerek/ 1 turnus) ugyanis kétségtelenül az úrimuri hozadéka, tükre a gőgös, pökhendi kivagyiságnak. De tükre Kerényinek is.


Az ellenzéknek a Kerényi-félék cselekedetei is muníciót adhattak volna az elmúlt nyolc évben. Azonban tudatos, szorgalmas, hiteles, következetes és kitartó munka hiányában, többnyire csak saját vélt privilégiumaikat foggal-körömmel védő politikai pártok vagy csak pártocskák voltak és maradtak.

Fogalmazhatnék úgy is, hogy a pártegók kitakarták a nép vágyait. Kevés az a párt, ahol egyszerre zajlott közösségépítés, programalkotás, és tudatos, naprakész, politikai szerepvállalás. Hogy ezért mekkora árat kell majd fizetni, április 8-án kiderül...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.