2018. február 6., kedd

A POLGÁRMESTER AZT ÁLLÍTJA, HOGY FERENCVÁROSBAN VEZETNEK EGY VIP PARKOLÁSI LISTÁT, AMIRŐL NEKI FOGALMA SEM VOLT


444.HU
Szerző: ÁCS DÁNIEL
2018.02.06.


„Háború, puccs, korrupció, bűncselekmény.” 

Ilyen kemény szavak röpködtek Fiala János reggeli műsorában, ami a Ferencvárosi Önkormányzat támogatásával fut a Civil Rádión és aminek állandó vendége Bácskai János, IX. kerületi polgármester. A fenti kijelentések a legutóbbi videónk kapcsán hangoztak el, amiben azzal foglalkoztunk, hogy a polgármester barátja, Rudits Tibor kerületi kéményes autója jogszabályellenesen kaphatott ingyenes parkolási lehetőséget, ugyanis nem kerületi lakos. Most kiderült, hogy ennél jóval súlyosabb ügyről van szó. Előzmény:
A polgármestert megvezették

Fiala János műsora a totálisan talajt vesztett magyar médián belül is különlegességnek számít. A rádiós legtöbbször nem egyszerűen alákérdez alanyának, hanem szinte szóvivője, kommunikációs testőre a polgármesternek. De az is előfordul, hogy kikéri magának és felháborodott szitkozódásba kezd, ha valaki kritizálja vendége munkáját. Szóval az Echo tévé akármelyik adása Fiala János műsorához képest egy igazságra szomjas őrkutya.

Ezért is volt különleges a február 2. adás, amiben ismét Bácskai János volt a vendég, és ahol ugyan óvatosan, de felmerült, hogy a IX. kerületi önkormányzat és a korrupció nem is állnak annyira távol egymástól. Fiala János úgy interpretálta az esetet, hogy a polgármester csak ártatlan szemlélője az eseményeknek, akit csőbe húztak, és valójában az egész ügy egy szövevényes puccskísérlet része lehet, de Bácskai félrebeszélés nélkül kijelentette, hogy bűncselekmény történt az önkormányzati cégnél...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.