2018. február 27., kedd

EZ A MINDENRE KAPHATÓ CSELÉDMENTALITÁS, EZ A FENEKETLEN OSTOBASÁG, A GYŰLÖLETRE FOGÉKONY TAKONYGERINCŰSÉG OTT MARAD

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: TAMÁS RÓBERT
2018.02.26.


Maradt itt még valami Hódmezővásárhely előttről. Kanyarodjunk vissza egy kicsit a diákokhoz. Ahogy az várható volt, a pénteki diáktüntetést követően – legjobb hagyományaikat követve – a propagandamédia munkatársai egymáson taposva igyekeztek túllicitálni egymást. Mert a pénteki diáktüntetés természetesen olyasmi, amit vastagon be kell kenni a szervilizmus taknyával, mert ez a feladat. Az Origo például odáig ment, hogy alig néhány száz tüntető lézengett a téren. A szokásosan névtelen szerzemény így zárul:

A demokrácia hiányát előszeretettel emlegető, mégis zavartalanul tiltakozható szónokokat nevetségesen kevesen, néhány százan figyelhették a parlament előtti téren.

Értsd: ha még nem hurcolnak börtönbe, amiért tüntetni merészelsz, ha nem lövet a tömegbe a kormány, akkor demokrácia van.

A Pesti Srácok is megemlékezett a tüntetésről. Tudom, nem érdemes beszélni erről, ne nézzünk oda, akkor nincs is és úgy lehet tenni, mintha minden rendben lenne. Márpedig oda kell nézni, ezek a közpénzből eltartott portálok nem öncélúan irkálnak. Nem a véleményüket akarják kifejteni, nem az elveiknek keresnek fórumot. Pontosan megtervezett feladatot hajtanak végre. Mégpedig eredményesen. Nem a PS cikke a fontos, semmi újdonság nincs benne. Soros-fiókák tüntikéztek. Azonban a hozzászólásokból jól látható a Fidesz átkozott rombolásának az eredménye. A megállás nélkül hergelt, korlátozott szellemi képességekkel megáldott hívek bármikor vevők a sorosozásra – kétsége ne legyen senkinek, hogy bátran nevezhetjük zsidózásnak is a gyűlöletkampányt, a lényegi üzenete a hívek felé ez és ők ezt értik is – és gond nélkül támadnak neki a gyerekeknek, fiataloknak is. Mert ők is ellenség, ahogy mindenki az, aki nem óhajt asszisztálni a Fidesz ámokfutásához. Márpedig hagyományosan mindenki kormányt akar buktatni, aki bármiben változást szeretne elérni, mert ami most van, az szerinte nem jó. Néhány komment:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.