2018. február 20., kedd

FURCSA IDŐPONTCSERÉVEL HOZTÁK NEHÉZ HELYZETBE A HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI SZAVAZATSZÁMLÁLÓ BIZOTTSÁGOK ELLENZÉKI TAGJAIT

MÉRCE
Szerző: TÓTH CSABA TIBOR
2018.02.19.


Az eredeti, február 21-i időpont helyett február 19-ére, hétfőre hozta előre a választási bizottsági tagok eskütételét, és a delegáltak jegyzői oktatását Hódmezővásárhely polgármesteri hivatala.

A levelet, amely az utolsó pillanatban az időpont-változásról tájékoztatja a szavazatszámláló bizottságban résztvevőket, információnk szerint pénteken a helyi fideszes jelölt kampányanyagaival együtt dobták be a hódmezővásárhelyi delegáltakhoz.
Csakhogy Márki-Zay szavazatszámláló delegáltjai közül (több mint 100 emberről van szó) 70 helyi delegált mellett, Budapestről, a Közös Ország Mozgalom aktivistái közül érkeznek majd harmincan. Az ellenzéki delegáltak döntő többsége a hétfői időpont ellenére nem kapott hivatalos értesítést az időpont-változásól, és közülük többen nem is tudják megoldani az időpontcserét, értesült a Mérce.

Az ellenzéki delegáltak közül végül 95 ember a megváltozott időpontra, február 19-ére, utólagos gyors szervezés után el tudott menni, és ekkor le tudta tenni a hivatalos esküt is...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.