2018. február 7., szerda

GAJDICSOLÓ

VÁROSI KURÍR
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG/GÉPNARANCS
Szerző: ADORJÁN GYÖRGY
2018.02.07. 


Gajdicsolásról akkor beszélünk, amikor valaki habzó szájjal, előítéletektől fertőzötten, vagy akár kidülledt szemekkel mondja a magáét, anélkül, hogy tudná, miket beszél.

Honnan is ered ez az elnevezés,
és ki a névadó, arról pár sorban a 444 ad némi tájékoztatást. Hogy közben mi játszódhat le a névadó agyában, azt videofelvételek tudják hitelesen ábrázolni, melyekből mindenki levonhatja maga számára a neki tetsző következtetést. Innen csak egy ugrás a gajdicsolás keveredése, a meggondolatlanul kimondottakkal. Ezek gyűjtőneve egyébként: a butaság.

Olyan csicska- papagájokkal is színesítve, mint Habony Árpád, Andy Vajna, Lázár János, Rogán Antal vagy Kósa Lajos.

Ők azok, akik a másként gondolkodók verbális erőszakkal történő lúzerezésével, a gyűlölettel turmixolt mondanivaló másokra való ráerőltetésével kommunikálnak.

De, hogy gajdicsolnak itt mások is, a gyűlölettől átitatott, habzó szájjal, az egy percig sem vitás: 

pávatáncos alaphang

Létrejött egy bizarr nagykoalíció: az embercsempészek, az emberjogi aktivisták és a brüsszeli bürokraták koalíciója. Ez a koalíció nem azon dolgozik, hogy véget vessen a népvándorlásnak, épp ellenkezőleg: azért dolgozik, hogy biztonságosan, gyorsan és jogszerűen ideszállíthassa és betelepíthesse közénk a migránsokat. Kétes dicsőség, hogy a kiagyalók és a szálak mozgatói között nyíltan, bevallva és programadóként hazánk is képviselteti magát egy híres és hírhedt fia által.”

a házelnök

Nemrég megjelent az interneten egy hangfelvétel, ahol elhangzott a szájából: jó, “ha az ellenzék nem rúg labdába

a párt alelnök


Nézzük és hallgassuk az ATV-ben a fideszesek emblematikus szellemóriását, akinek szavaiból és arcvonásaiból csak úgy sugárzik a gajdicsolás.

a külügyér

Megerősítette, amit egyszer már gajdicsolt, korábbi nyilatkozatát, ami szerint, ha az ENSZ február 5-én egy migrációpárti javaslatot ad ki, akkor Magyarország ki fog lépni az ENSZ globális migrációs csomagjának tárgyalásáról. „Írjon elő az ENSZ amit akar, mi megvédjük Magyarország határait és a schengeni határokat!” – mondta „az ENSZ globális migrációs csomagjának terve kísértetiesen hasonlít a Soros-tervre”.- tette hozzá...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.