2018. február 13., kedd

"JAJ, BOJKOTT KELLETT VOLNA"

SZTÁRKLIKK
Szerző: KONOK PÉTER
2018.02.13.


Csak hogy tisztázzuk az "aki nem szavaz, az a Fideszre szavaz" mantra jelentését:

Van egy szavazólap, azon különféle pártok. Ezen aki a Fidesz-KDNP-t ikszeli be, az a Fideszre szavaz (a KDNP-t most hagyjuk, a vízilónál sem említjük meg mindig, hogy "de cuki randa állat, és né' má', pióca is van a hasán").

A Fideszre szavazók is afféle emberek, és nyilván megvan rá az okuk, hogy a Fideszre szavaznak. Számtalanféle okuk lehet erre: érdek, tudatlanság, vagy éppen az, hogy egyetértenek a Fidesszel.

Vannak, akik más pártok mellé teszik az ikszet. Ők más pártok szavazói. Számtalanféle okuk lehet erre: érdek, tudatlanság, vagy éppen az, hogy egyetértenek az adott más pártokkal. Netán az, hogy nem értenek velük egyet, de nem akarnak a Fideszre szavazni.

Vannak, akik nem szavaznak. Ők sem a Fideszre, sem más pártokra nem adják a voksukat. Nekik is számos okuk lehet erre, úgymint érdek, tudatlanság, vagy éppen az, hogy nem értenek egyet egyetlen párttal sem, netán azt gondolják, hogy az egész, pártokra hangszerelt politika, ami négyévente a beleszólás illúzióját nyújtja, majd négy évig csak önmagát táplálja és pozicionálja, mit sem ér. Ők nem a Fidesz szavazói...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.