2018. február 7., szerda

JUSZT SZERINT LÉVAI KATALIN VOLT SZOCI MINISZTER POLITIKAI PROSTI

VÁROSI KURÍR - VOKS2018
Szerző: Városi Kurír
2018.02.07.


Lévai Katalin ősszel alapított Lendülettel Magyarországért nevű nyugdíjas pártja nevében bejelentette, nemcsak Ő indul jelesül Zuglóban, mint országgyűlési képviselőjelölt, de mind a 106 körzetben állítanak jelölteket. A hírre Juszt László nagyon sarkosan reagált facebook oldalán.

“Mind a 106 körzetben elindul Lévai Katalin pártja.”

“Ad 1. Azt sem tudtam, hogy ennek a politikai prostinak pártja van.

Ad 2. A volt MSZP-s miniszter mostanáig a „Válasszunk! 2018”, azaz V18 egy olyan frissen alapított, új csoport tagja volt, mely olyan tagokból áll, akik különböző kormányokban tevékenykedtek, így jobboldali szereplői is vannak, mint Bod Péter Ákos és Mellár Tamás. Azt vállalták, hogy segítséget nyújtanak az ellenzéknek egy közös választási program kidolgozásában. Ehhez képest a hölgy most éppen az ellenzék szétverésén dolgozik.

A volt szocialista miniszter és EP-képviselő Zuglóban elindul az országgyűlési választásokon, abban a körzetben, ahol a szocialista Tóth Csaba nyert 2014-ben.Mennyit kaphatott ez a politikai prosti (elnézést kérek a kurváktól, nem őket akartam bántani), aki most egy másik sarokra állt ki? Ahogyan drága Hofi Géza mondta: “ebbe már ültem egy kicsit, most ebbe is beleülök…”Felhívom a kishölgy figyelmét, hogy a fidesznél az árulást szeretik, de az árulót nem. 
“ Na ugye?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.