2018. február 6., kedd

KÖVÉR CSAK AZT TESZI, AMIÉRT TARTJÁK, VEGZÁLJA ÉS BÜNTETI AZ ELLENZÉKET

VASTAGBŐR BLOG
Szerző: Eric
2018.02.06.


Huszonnyolcból huszonhétszer ellenzéki képviselőket büntetett ebben a parlamenti ciklusban Kövér László a parlament házelnöke. A legtöbbször LMP-s és szoci képviselők húzták ki a gyufát nála. A leggyakrabban pedig Szél Bernadettet büntette(4), de a legtöbbet egy jobbikos képviselőnek kellett befizetnie, miután szóban veréssel fenyegetett egy államtitkárt (mondjuk az vicces volt)


Gyere ki, úgy nyakon baszlak, hogy leszáll a fejed!” A jobbikos Szilágyi György még 2017. tavaszán illette trágár szavakkal Dömötör Csabát, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkárát. Akkor Kövér az egész ciklus legsúlyosabb szankciójával, csaknem 750 ezer forintos büntetéssel sújtotta a –már 51 éves, de korábban a Fradi hírhedt 2-es szektorát erősítő - politikust. Sok pénz ez, hát Orbán alig takarít meg ennyit egy évben.

Berninek és Hadházy Ákosnak összesen félmilliót kellene befizetniük, mert oda mertek farolni Németh Szilárd mögé egy-egy “HAZUDIK” feliratú A4-essel(nem a verda).
Szél Bernadett amúgy sem nagy kedvence a Fidesznek és a házelnök úrnak, ő kapta a legtöbb elmarasztalást, összesen négyet. Hogy ennek az e az oka, hogy izgága és jó ellenzékiként teszi a dolgát, vagy pedig, hogy saját “halállistája” van arról, hogy kiket és mivel kell majd bíróság elé citálni a Fideszből, ha adja Isten elbukják a választást, nem tudni.

Berni és Hadházy büntetése a mentelmi bizottság elé került, ők azonban – többnyire Fidesz katonák révén – helyben hagyták a büntetést. Hadházy Ákos elmondta az ATV híradójának, hogy a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságáig fogja vinni ezt az ügyet. Good Luck!

„Nem fog minket visszatartani ez a büntetés attól, hogy megfelelő módon megpróbáljuk bemutatni ennek az egész rendszernek az abszurditását… Nyilvánvalóan a jövőben is mindent meg fogunk tenni azért, hogy megmutathassuk, hogy mennyire hazug ez a rendszer” – mondta Hadházy...

A Párbeszéd társelnökét korábban azért büntették meg, mert Áder János államfői eskütételét végigbábozta a parlamenti széksorok között. Szabó Tímeát megjegyezte „Nyilvánvalóan itt egyik képviselő sem alkalmazott semmi olyan eszközt, amivel veszélyeztettük volna a ház működését, vagy ténylegesen megzavartuk volna. Aki megzavarja a demokrácia működését és a parlament működését, az a Fidesz-KDNP frakció és az Orbán-kormány, akik minden véleményt eltipornak”

Orbán Viktort nem büntette meg Kövér, mikor “lebuzizta” Vonát, ellenben a fideszes Csizi Péter kapott egy kis büntit, be nem jelentett, de felmutatott bizonylatért, Kezdő!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.