2018. február 13., kedd

ORBÁNÉK NÉPE

VÁROSI KURÍR - BANÁNKÖZTÁRSASÁG
Szerző: GUSZTOS ISTVÁN
2018.02.13.


Van a Keresztapa, körülötte a Móricz Rokonokjából már megismert, gátlástalan szervezett felvilági söpredék: a „fogadott család”, a bűnszervezet. Alattuk pedig a hecckampányokkal megétetett puszták népe: cselédmentalitású emberek tömege. Igen ez a Fidesz.


Kell valami állandó zaba a Fidesz népének

Ugyan mit zabálnak „a magyar emberek” még mindig a sorosozáson? Régebben legalább valamelyest változatosabb moslékot kaptak a nemzetikeresztény bűnszervezetté aljasult Fidesztől: volt libsizés, eszdeszezés, komcsizás, konrádozás, hellerezés, alföldizés, schifferezés, kertészezés stb.: a megnevezett célpontok időnként változtak, de a legtöbb esetben jókat lehetett rajtuk zsidózni. A Fidesz régen fölismerte, hogy kell valami állandó zabaaz ő népének… Ezért hozta létre – nagyrészt közpénzből, persze – az elbitorolt közmédiát kiegészítendő, a maga ocsmány terrormédiáját.

Olykor-olykor előállt a Keresztapa, hogy közölje: az ő kormánya azokat támogatja, akik a gyerekekért, s nem azokat, akik a gyerekekből élnek. A NÜK „családpolitikája” egyszerre bizonyult alkalmasnak a cigányozásra és a buzizásra is
...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.