2018. március 29., csütörtök

A FIDESZ MINDEN ELLENZÉKI PÁRTBA BEFÉRKŐZÖTT?

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: MOLNÁR BÁLINT
2018.03.29.


Jóreggelt mindenkinek! Félkómásan hirtelen felbuzdulásomban nem sikerült felfogni, hogy ma csütörtök vagy péntek vagy még csak szerda van, de ez most még nem olyan nagy baj. Az egészen biztos, hogy a márciusnak lassan annyi, itt a tavasz és az április a nyakunkon. Ez pedig tudjuk, mit jelent.

Röviden szeretnék megemlékezni az emberarcú, tárcátlan, láthatatlan milliárdokba szerelmes Kósa Lajosról, aki ugyan retteg az emberektől, de legalábbis az újságírónak kinéző emberektől, viszont nyílt leveleket íratni a miniszterelnökséggel, azt bátran tud. Kalandos pécsi látogatása alkalmával, amikor a sajtó előli menekülés nem nagyon jött össze (a sofőrjének nem sikerült maradéktalanul bevenni a kanyart az egérúton és meghúzta a szolgálati limuzint a városháza kapujában) a pazar multú és jelenű Páva Zsolt polgármester megtalálta az incidens felelősét a 73 éves biztonsági őr személyében, akinek az lett volna a dolga, hogy biztosítsa a pécsi városháza előtti utat, hogy elférjen az érkező Kósa Lajos autója. Kósa késett, az úrnak azonban vécére kellett mennie, ám időközben egy furgon beállt a városházával szembe, tehát Kósa menekülő autója nem tudott maradéktalanul ráfordulni a kapura, így történt a kisebb baleset. Megejtő, megindító, ahogyan a nyilvánosság elől menekülő Kósa nyílt levélben kéri Pávát, hogy gyakoroljon méltányosságot, és vegye vissza állásába az idős urat, mert Lajos szerint nem ő a felelős az incidensért. Nem felhívja, hogy te fasz, nem kellett volna túltolni a biciklit, hanem nyílt levelet ír, hogy lássuk, mekkora jó ember ő. Hányingerek ezek. Pávától Kósáig.

Választási hangulatkeltés, kampánykamu a bűnőzök letelepedési kötvényéről szóló cikk – közölte Pintér minisztériuma, miután tegnap a Direkt36 és a 444 közös írásából kiderült, hogy egy nemzetközi bűnügy gyanúsítottja és a háborús bűnös szíriai diktátor strómanja is magyar letelepedési kötvényt vásárolt. Ahogy ezek tagadnak, nem tagad úgy senki. Valóságtól elrugaszkodott koholmány – vonyítja a BM: a magyar hatóságok egyedi ügyben nem adhatnak tájékoztatást a médiatartalom-szolgáltatók munkatársainak. “Sajnálatos ugyanakkor, hogy az ‘oknyomozók’ azokat az ellenőrzési lehetőségeket sem használják ki ‘hírük’ közzététele előtt, amelyek bárki számára nyitva állnak, és egyértelműen cáfolják a megjelenteket” – írták, hozzátéve: a cikkben megnevezettek egyike sem szerepel az Európai Unió egyetlen tiltó listáján sem, egyikük pedig már a Gyurcsány-Bajnai kormányok idején Magyarországon élt. A Kormányzati Tájékoztatási Központ (szevasz, Rogán!) az MTI-nek küldött álláspontjában ugyanerre az indokra hivatkozva kampánykamunak nevezte a cikket, kampánykamuval pedig a kormány nem kíván foglalkozni.” Jó lesz ez, elvtársak, csak így tovább! Közeleg az idő, amikor már senkit nem fog érdekelni, hogy ti mivel kívántok, és mivel nem kívántok foglalkozni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.