2018. március 8., csütörtök

CSILLAG ÁDÁM VÉLEMÉNYE A LÁZÁR-VIDEÓRÓL: A MAGYAR KORMÁNY POLITIKÁJA TÁMADJA A NÁCIZMUS VERESÉGÉRE ÉPÜLT EURÓPÁT


VÁROSI KURÍR - BLOGZÓNA
Szerző: Városi Kurír
2018.03.07.


Állítólag az FB tüntette el Lázár János elhíresült, botrányos, migránsozó bécsi videóját. Csillag Ádám, a magyar videoszociológia nagymestere fájlalja, hogy a filmmel együtt az ő véleménye is eltűnt, így megismételte saját közösségi oldalán. Miután a szöveg szinte valamennyi szavával egyetértünk, úgy döntöttünk, közöljük, így segítve annak elterjedését.

Lázár János,

Orbán Viktor magyar miniszterelnök miniszterelnöki hivatalát vezető miniszter. Magyarország több, mint 650000 állampolgárát, a díszes magyar parlamentben hozott törvények alapján kiírtotta. Előbb faji alapon megfosztotta munkájától, egzisztenciájától, önbecsülésétől, vagyonától, akár nincstelen volt, akár jobb módú, aztán megfosztotta mindentől, ami egy állampolgárt megillet, végül a nevétől is megfosztott gyerekeket, öregeket és felnőtteket marhavagonokra rakta, hogy a piszkos munka nagyobb részészét magára vállaló németek gázkamráiban szabaduljon meg tőlük. A gyilkosságok jelentős részét magyar állampolgárok követték el hazai földön, amit csak azért nem tudtak teljes népirtássá tenni, mert az általuk indított háborút elvesztették.

Leszármazottja vagyok,

mind az emberirtó politikát folytató, mind az annak áldozatául dobott magyaroknak. A Lázár János által használt érvek, a ” közel-keleti, muszlim” bevándorlók ellen egy-az egyben behelyettesíthetők azokkal az érvekkel, amikre hivatkozva keresztény nagyapámék magyarjai izraelita magyar nagyapámék rokonságát kirtották. Az érvek szinte teljesen azonosak. AZ, HOGY A MAGYAR MINISZTERELNÖK, A TÉNYLEGES MAGYAR HATALMAT KÉPVISELŐ POLITIKUS LEGBELSŐ MINISZTERE A HOLOKAUSZTHOZ VEZETŐ ÉRVRENDSZERREL AGITÁLJON, USZÍTSON MENEKÜLTEK, EMBERI JOGOKKAL FELRUHÁZOTT SZEMÉLYEK ELLEN, szerintem rémülettel kell, hogy eltöltsék a világ és főleg Európa polgárait, akiknek emlékezniük kell, hova vezetett nagyszüleink háborúja. Van barátom, aki 1948-ban született, apja, teljes családját legyilkolták, anyja is a kevés koncentrációs tábori túlélőhöz tartozott. Egész életében viselnie kell ennek következményeit, az életfogytig kapott szorongást, félelmet és pánikrohamokat. A magyar kormány politikája támadja a nácizmus vereségére épült Európai rendet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.