2018. március 19., hétfő

EGY VIDEÓ, AMIN KÓSA LAJOS 5 PERCEN ÁT MENEKÜL AZ 1300 MILLIÁRD FORINTOS KÉRDÉSEINK ELŐL


444
Szerző: HERCZEG MÁRK
2018.03.19.


A kormányból soha senki sem hozta még olyan jól a modern magyar demokrácia egész alakos márványszobrát, a kérdések elől menekülő politikust, mint ma Kósa Lajos Debrecenben.

A megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli minisztert – aki legutóbb Bayer Zsolt alákérdezős műsorában sem volt képes kerek, egész mondatokban elmagyarázni, milyen szerepe van az 1300 milliárd forintos, mesés örökségről szóló csalásban – a helyi Metropólia nevű görög-katolikus egyházszervezet ünnepsége után próbáltuk megszólaltatni, deKósa Lajos védekezés helyett azt választotta, hogy a kocsijáig 5 percen át némán gyalogolt a 444 és az N1 Tv riporterei mellett, és egy árva kérdésre sem reagált.

Arról is kérdeztük, hogy lehet az, hogy közjegyzői okirat készült arról, hogy a csengeri nő megajándékozza Kósa anyját 800 millió forinttal, és arról, hogy az ügyvédje és a korcsolyaszövetségi helyettese is közös céget vitt a nővel, de ezekre sem válaszolt, csak annyit mondott, hogy a városházára megy. Még akkor sem mukkant, amikor azt kérdeztük, van-e esetleg olyan, akár pozitív kérdés, amire hajlandó lenne válaszolni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.