2018. március 6., kedd

LISTÁRA SZÍVVEL, EGYÉNIRE ÉSSZEL!

TAKTIKAISZAVAZÁS.HU
Szerző: Taktikaiszavazas.hu
2018.03.06.


Mi az oldal célja?

Ez az oldal a 2018. április 8-i országgyűlési választásokon kiosztandó 106 egyéni mandátum sorsáról mutat előrejelzéseket, amelyek heti rendszerességel (legközelebb március 12-én) frissülnek. Emellett az oldal segítséget nyújt minden választó számára, aki szeretné a Fidesz kormányt leváltani 2018-ban, és ebből a célból a legesélyesebb ellenzéki jelöltre adná szavazatát.

Az oldalon található választókerületi kereső minden választókerületben megmutatja, hogy a legfrissebb becslés szerint ki a legesélyesebb ellenzéki jelölt, és azt is, hogy milyen eséllyel nyerhető meg az adott körzet az ellenzéki pártok által. A becsléshez használt módszertanról itt találsz leírást.


Miért az esélyes jelöltet válasszam egyéniben?

A 2018-as választás az egyéni választókerületekben fog eldőlni, ugyanis így működik a jelenlegi választási rendszerünk. Ezért fontos, hogy az egyéni jelöltre leadott szavazatunkat a legjobban hasznosítsuk, ha el akarjuk kerülni, hogy a Fidesz újra többségbe kerüljön a választást követően, még úgy is, hogy kevesebb szavazatot kapott az ellenzéki pártoknál.

Választókerületi kereső:...

ITT TALÁLHATÓ, ITT OLVASHATÓ


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.