2018. március 6., kedd

NEMZETI KÖVÉR-TENDENCIA?

GONDOLATVILÁGBAN BLOG
Szerző: Andrew_s
2018.03.05.


...Kövér, a fegyverkező házmester, egy keszthelyi fórumon mesélt az MTI tudósítása szerint. Amely tudósítás szerint Kövér a Fidesz-KDNP pártszövetség vezető erejére hivatkozott. Amely beállítása a KDNP-nek legalább lerögzíti azt, amit eddig is tudtunk. A KDNP valójában csak jogilag önálló párt. Mert már egy lakóssági fórumon is egy fideszes politikus nyilatkozik a nevükben. Az MTI tudósítása ugyanis nem látszik kiemelni azt, hogy bárki KDNP-s politikus felszólalt volna. De valójában nem is ez a lényeg.

Valójában talán nem is volt semmi lényegi az egészben. Mert az említett hírforrás alapján látszólag ugyanazokból a képzavaros lózungokból tartott bemutatott a ház elnöke, amelyet unalomig ismerhetünk. A retorikai fokozás, miszerint már nemzethalált vizionál az ellenzék győzelmének az esetére, azonban árulkodó. Még akkor is, ha szinte elbújik a rizsában akkor is. Eszerint a fordulat szerint „arról döntenek majd az emberek április 8-án, hogy Magyarország magyar ország maradjon-e”. Ami jól illeszkedik ahhoz a politikai előkészítéshez, melyet a Fidesz, és annak klerikális szócsöve már egy ideje folytat.

Nevezetesen ahhoz, hogy mindazok, akik ellenzékben vannak, azok nem is magyarok. Így most már eljutottak oda, hogy mindazok, akik nem szavaznak a Fideszre, azok tulajdonképpen hazaárulók. Ez a fordulat tulajdonképpen Kövér korábbi szerepléseivel is koherensnek tekinthető. Mármint akkor, ha emlékszünk még a „köteles beszédre”. De a miniszterelnökével is, aki nem is olyan régen adta tanujelét a személyes rasszizmusának Miskolcon. Inkább összefüggéseiben lehet szembántó, érzékenyebb szeműeknek akár rémisztő is a folyamat.

Meglehetősen sok stadionunk lett hirtelen, amelyekről a történelem során,például Chilében, többször bebizonyosodott, hogy igazi multifunkcionális építmények lehetnek. Azt is tudjuk, hogy a koncentrációs táborok lakói, már a náciknál is, először a politikai ellenfelek, az ellenzék köreiből kerültek ki. Amelyet hamarosan követett a rasszista indíttatású táborhasználat. Ugyanakkor a éppen a közelmúltban derült fény a Kövér-csapat már említett erőteljes fegyverkezésére. Ami alapján nyugodtan egy belső, közvetlen vezéri irányítás alatt álló elitcsapatot is érthet, aki akar. Az, hogy Orbán új rezidenciája egy külön irányítási-, illetve védelmi, terv része lehet, már négy éve felmerült. Ahonnan kiüzenhetik, hogy aznap éppen ki a magyar. Még akkor is, ha ennek eldöntésére aligha egy-egy személy, hatalmi vazallus lenne felkenve. Amennyiben valóban erről, és nem az ellenségnek bélyegzés eszközeként kijátszott nacionalista megvezetésről lenne szó.

Márpedig a morzsák alapján arról is szó lehet. Ha pedig szó lehet, akkor Kövér félmondatos megjegyzése nyomán lehet, hogy a választás arról fog szólni, hogy lesz-e még választás? Olyan, ahol nem flaszterből lesznek a szavazócédulák, és a házfalakról sem fog csorogni semmi vöröslő. Egy kinevezéses magyarsággal operáló, magánhadsereget fenntartó diktátor megbuktatása alkalmából
.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.