2018. március 29., csütörtök

ORBÁN RÁHEL ARRÓL BESZÉLT, HOGY VALAKIK SZERETNÉNEK PÉNZT KERESNI A MAGYAR ÁLLAMON, A BESZÉLGETŐPARTNERE SZERINT EZ NEM BAJ, HA VAN ELLENTÉTELEZÉS

168 ÓRA ONLINE
Szerző: ÁGOSTON ZOLTÁN
2018.03.29.


Orbán Viktor miniszterelnök lánya, Orbán Ráhel személyesen jár el állami cégek ügyében, két szálloda vezetése felett is diszponál – tanúsítja az a hangfelvétel, amely csütörtök reggel jelent meg Juhász Péternek, az Együtt elnökének a Facebook-oldalán. A rajta hallatszó beszélgetés körülbelül egy évvel ezelőtt zajlott le egy kávézóban Orbán Ráhel – az Elios-ügy főszereplőjeként ismert Tiborcz István felesége – és két idegenforgalmi szakember között.

A hangfelvételen Orbán Ráhel azt mondja: – És ő nagyon akarja, ilyen turizmus promotion... Nagyon szeretnének pénzt keresni a magyar államból. Erre valaki felnevet, és azt válaszolja: – az nem baj, ha van ellentételezése.

A hangfelvételről Juhász Péter először a 168 Órának beszélt a csütörtök reggel megjelent interjújában. „Azt tudtuk, hogy az Orbán család gazdagodik, most bizonyítékunk van arra, hogy a kormányfő lánya állami feladatokról egyeztet, és azon nevetgélnek, hogy ha lesz ellentételezés, akkor jöhetnek a külföldi befektetők Magyarországra” – világított rá a hangfelvétel jelentőségére a politikus. Szerinte magyarázatra szorul, hogyan egyeztethet a miniszterelnök lánya állami tisztségviselőkkel arról, hogy valaki, egy harmadik fél a magyar államon szeretne pénzt keresni. Juhász Péter közlése szerint a hosszú hangfelvételen Orbán Ráhel elmondja még, hogy két szálloda vezetését vagy üzemeltetését még átvették, hogy pályáznak a Magyar Nemzeti Kereskedőháznál, és megemlítik egy bizonyos ország nagykövetségét is, ahol segítséget kaphatnak az üzleti ügyeik intézéséhez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.