2018. március 19., hétfő

ORBÁN VIKTOR, EURÓPA SZELLEMI VEZETŐJE

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: LÁZÁR GERGŐ
2018.03.18.


Ma, így március közepén újra visszatért a tél. Sokak örömére, talán még többek bánatára, de itt van. A Belügyminisztérium felkészült, ezúttal talán nem kell sem tankokat bevetni, sem átülni mások autóiba. Talán túléljük még valahogy ezt a pár napot és végre beköszönt a tavasz. A mai nap is igen erősre sikeredett, még akkor is, ha Simicska ezúttal nem szivárogtatott. Viszont ami késik…

Szijjártó Péterről kiderült, hogy bár nagyon ügyesen titkolta, valójában sorosista kerítésbontó ő. Történt ugyanis, hogy még 1996-ban, harmadikos gimnazista korában Amerikába utazhatott a Soros-alapítvány jóvoltából. Repülőújtát és szállását is Soros György alapítványa fizette, heti 75 dollár zsebpénz mellett. A kis Petike nagyon élvezte az utat, örüljünk hát együtt! A külügy pedig így reagált az esetre:

EZ 23 ÉVVEL EZELŐTT TÖRTÉNT, SZIJJÁRTÓ PÉTER 17 ÉVES VOLT, SOROS GYÖRGY PEDIG AKKOR MÉG NEM AKARTA ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÓKKAL ELÁRASZTANI EURÓPÁT.


Ennyike, ahogy Deutsch Tamás mondaná. Jut is eszembe: Deutsch. Aki Lázár János után szabadon ismét megmutatta a magyar népnek, kitől és mitől kell rettegnie. Brüsszel egyik negyedébe, Molenbeekbe látogatott el, hogy ott remegő hangon előadja micsoda változáson ment keresztül a városrész, aminek egyedüli felelőse a szocialista polgármester volt, aki terroristákat telepített be oda. Célja minden vitán felül állt: a következő polgármester választás megnyerése. Kíváncsian várom, ki lesz a következő fideszes rettegő és mely világvárost fogja felhasználni arra, hogy megtámasszák gyűlöletkampányukat. London, Párizs, esetleg Berlin?
...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.