2018. március 11., vasárnap

REZSICSÖKKENTÉS ÉS UTALVÁNYOK: LASSAN KIDERÜL MINDEN

AZ ÉN PÉNZEM BLOG
Szerző: Az Én Pénzem
2018.03.11.


Már a jövő héten megkezdik a postások értékküldeményként az Erzsébet-utalványok kézbesítését. A kormány minden erővel azon van (kivéve a fával vagy egyébbel fűtőket), hogy a rezsicsökkentés is még a választások előtt landoljon a címzetteknél. Csúcsra járatták a Magyar Közlönyt is.

Egyetlen nap alatt megtárgyalta és elfogadta a kormány az Idősügyi Tanács javaslatát arról, hogy ismét tízezer forintos Erzsébet-utalványt kapjanak a nyugdíjasok. Az intézkedés szinte azonnal már meg is jelent a Magyar Közlönyben. Ebből is kiderült, de a család- és ifjúságügyért felelős államtitkár (őrá függeszti tekintetét képünkön a miniszterelnök, a kormánytagokkal együtt), Novák Katalin sajtótájékoztatón is sulykolta, hogy 2,7 millióan részesülnek a juttatásban.

Az MTI tudósítása szerint Panulin Ildikó, a Magyar Posta szóvivője elmondta, hogy az utalványokat március 15-e előtt kezdik értékküldemény formájában eljuttatni a címzettekhez. Ez azt jelenti, hogy a kormányzati „ajándékot” személyesen kell a postástól átvenni. Amennyiben ez nem lehetséges, a postás értesítőt hagy, amellyel a postahivatalba elzarándokolva kaphatja meg a küldeményt az arra jogosult.

Az utalványokat – tudatta Panulin – először Budapesten, majd Pest megyében, utána pedig az ország minden pontjára eljuttatják. A cél, hogy az utalványokat április közepéig (szerintünk inkább nyolcadikáig) minden belföldi lakcímmel rendelkező megkaphassa...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.