2018. április 16., hétfő

AMIT NEM KIHARCOLUNK, HANEM SZÉPEN CSOMAGOLVA, NEMZETISZÍN SZALAGGAL SZÉPEN ÁTKÖTVE MEGKAPUNK, ARRÓL MINDIG KIDERÜL , HOGY NEM BELGACSOKI, CSAK A SZOKÁSOS MAGYAR SZAR

KOLOZSVÁRI SZALONNA 
- DÜHÖNGŐ BLOG
Szerző: Swan Edgar
2018.04.16.



Ó, édesjóistenem, nem lesz ebből se semmi, semmiből se lesz semmi, így fogunk szenvedni életünk végéig, mert gyávák vagyunk, hülyék vagyunk, élhetetlenek és alkalmatlanok vagyunk és jajvégemindennek.

Aha, összefoglaltam. Nem a magam gondolatait, hanem a siratókórust, a bátor forradalmárok, a mindent jól és még annál is jobban tudók sirámait. Azokét, akik szombaton oda álltak a százezer ember elé és az arcukba üvöltötték, hogy most mit kell tenni, holnap minek kell következnie és akik vállalták, hogy megmondják, vezetik, akár mennek a börtönbe is, ha kell.

Ja, nem. Ilyen nem volt. Őszintén úgy hiszem, hogy nincs is szükség ilyenekre.

A szombati tüntetés teljesen más volt, mint az eddigiek. És miután sikerült lehiggadnom a vasárnapi pofánköpés után, azt tudom mondani (vasárnap, de még szerdán sem tudtam volna ezt leírni), talán a legjobban történt minden. Kellett a kurvanagy pofon. Megkaptuk. A kérdés, hogy mit kezdünk vele. Mert mi van, ha sikerül vasárnap megtörni a maffia hatalmát? Elmondom. Ugyanaz, ami akkor volt, amikor kihirdettük a demokráciát. Aztán békésen hátradőltünk és vártuk a csodát. A csoda pedig elmaradt. Ha vasárnap szépen, törvényesen, szabályosan, nyugisan sikerült volna kiverni a hatalmat Orbán kezéből, akkor ma már mindenki békésen köszörülné a bőrkeményedést a sarkán abban a boldog tudatban, hogy minden rendben, innentől már majd lesz nekünk akkora demokráciánk, mint az ólajtó. Lófaszt lesz.

Tetszettek volna forradalmat csinálni. Ismerős? Ismerős és kurvára igaz. Úgy látszik, máshogy nem működik. Amiért nem vérrel és verítékkel fizetünk, azt semmire nem becsüljük. Amit nem kiharcolunk, hanem szépen csomagolva, nemzetiszín szalaggal átkötve megkapunk, arról mindig kiderül, hogy nem belga csoki, csak a szokásos magyar szar. Ha vasárnap győzött volna a többségi akarat (felejtsük el azokat a hülyeségeket, hogy Orbánra szavaztak többen, mert nem, mert csalással, hazugsággal, pénzzel és fenyegetéssel lett meg a győzelem, nem az itt élő többség szabad akaratából és leszarom, hogy ehhez milyen törvényeket eszkábált magának a bűnbanda), akkor szép csendesen kiépült volna egy másik diktatúra. Legfeljebb az ellenzéki pártok aktívabb részvételével. A politikai elit akkor is jól járt volna, mert többen, mélyebben nyúlhattak volna a kurva moslékos vályúba, de az ország érdeke még most sem az, hogy bármelyik párt bármelyik vezetője jól járjon. Ki a fasznak kell egy zsarnok tolvaj helyett egy másik, vagy pláne öt másik?

...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.