2018. április 2., hétfő

PONTOSAN OLYAN HANGOSAN FOGJÁK KÖVETELNI A TI KIVÉGZÉSETEKET, AMILYEN HANGOSAN MOST AZ ELLENZÉK KIVÉGZÉSÉT KÖVETELITEK

KOLOZSVÁRI SZALONNA - DÜHÖNGŐ
Szerző: Swan Edgar
2018.03.30.


"Meg akarjuk védeni a saját mostani életünket." (Orbán Viktor – Kossuth Rádió)

Elhiszem, Viktor. Nincs is más választásotok. Innen, ahová eljutottatok az évek alatt, már nincsen visszaút. Semerre nem lehet menekülni, csak előre. Akkor is, ha ott a szakadék van. Mert az van. Mi is tudjuk, ti is tudjátok. Szétcsúsztak a dolgok. Azt hittétek, soha nem fog megtörténni, most pedig rémülten nézitek, ahogy a kártyavár összeomlik.

Sorra kerülnek napvilágra a disznóságaitok. A hazugságok, lopások, a külföldre kicsempészett milliárdok, az üzletbe bevont lányok, fiúk, vők, feleségek, szülők, testvérek. Polt Péter nem tudja meggátolni sem az OLAF, sem az FBI, sem más szervezetek vizsgálódásait. Itt a vége. Már csak idő kérdése, hogy mikor gyorsul fel a lavina, ami elsöpri ezt a rohadt sok mocskot, amit összelapátoltatok. Mert nektek semmi nem volt elég. A bőven átlag feletti fizetés, a különféle juttatások, a mentelmi jog, a kivételezett helyzet nektek csak alap volt. Minden kellett és még annál is több. És vittetek mindent, mert nem hittétek el, hogy nem fogjátok megúszni. Pedig nem fogjátok.

Házaltok a vallással, hátha az majd védelmet nyújt. Nem fog. Házaltok a gyűlölettel, hátha a hazugságokkal tömött, rettegésre és gyűlöletre trenírozott hívek a testükkel fognak megvédeni benneteket, ha oda kerül a sor. Azok sem fognak megvédeni benneteket, akik most kivégzést követelnek, de legalább az ellenzékiek állampolgárságának megvonását. Bennük bíztok, tudom. De azt is tudom, hogy azok az idős emberek, akik most az ellenzékiek vérét innák, néhány évtizeddel ezelőtt kommunista nagygyűlésre jártak. Pont olyan lelkesen, ahogy most Németh Szilárd, Lázár, Bayer, vagy bármelyik nagypályás uszítóestjére járnak. A fideszes tagkönyvüket pont olyan gyorsan fogják elégetni amikor buktok, amilyen gyorsan elégették az előzőt. Éppen olyan gyorsan fogják letagadni a rajongásukat irántatok, amilyen gyorsan letagadták a munkásőr múltjukat. Pontosan olyan hangosan fogják követelni a ti kivégzéseteket, amilyen hangosan most az ellenzék kivégzését követelik. Mert ez így működik. Nem tűnt még fel, hogy a rendszerváltás után mindenki ellenforradalmár lett? Visszamenőleg persze. Annyian hősködtek ’56-ban, hogy kész csoda, amiért nem döntötték meg egyből a Szovjetuniót. Ugyanez lesz a ti bukásotok után is. Ki fog derülni, hogy az ország 178 százaléka ellenzéki volt. Így lesz, mert mindig is így szokott lenni.

Bűnözők vagytok. Igen, bűnözőt mondtam és így is gondolom. Aki saját érdekében egymás ellen uszítja az ország lakóit, az bűnöző. És ti uszítotok, megállás nélkül. A rokkantak ellen (élősködnek, nem is betegek), a hajléktalanok ellen, a romák ellen, a diákok ellen, a melegek ellen. De ti nem tőlük féltek igazán, hanem tőlünk. Mindenkitől, aki átlátja a geci hazugságaitokat, aki érti, hogy loptok, csaltok, aki látja, hogy kifosztjátok az országot, aki tudja, hogy ostoba, félművelt, mindenre alkalmatlan büdös tahók vagytok egytől egyig. Olyan tahók, akik nem vezetik ezt az országot. Nem is tudnátok vezetni, de nem is akarjátok. Hogy úgy tűnjön, mintha működne, propagandával pótoljátok az érdemi munkát. Közben semmi mást nem tesztek, mint azt mondjátok a rosszra, hogy az jó, elvesztek a szegény sokaktól és odaadjátok a gazdag keveseknek és loptok, loptok, loptok.

Tudom, hogy meg akarjátok tartani ezt az életmódot. És tudom, hogy meg akarjátok úszni. Nem fogjátok. A hazudozás és uszítás már kevés. Már fenyegetés kell. És Orbán fenyeget. Gátlástalanul, mint ahogy minden mást is gátlástalanul csinál. A választás után jön az elégtétel. Pontosan, név szerint ismerik Soros ügynökeit. Lecsapnak rájuk. Igen, tudom. Csakhogy ez nem Törökország, Orbán pedig nem Erdogan. Szeretne az lenni, de nem az. Csak egy mohó, pitiáner csaló, aki királynak képzelte magát és azt hitte, mindent megtehet. Ezt hitték körülötte a haszonlesők is. Mostanra rájöttek, hogy nagyon nagy a baj. Már tudják, hogy a felszínre kerül minden, amiről úgy gondolták, soha nem fog kiderülni. Ez így szokott működni. Ha megindul az összeomlás, az ilyen zajos és mocskos.

És ők többet tudnak, mint mi. Ezért rettegnek. Nem tudhatják, holnap mi bukkan a felszínre és az kit fog magával rántani. Orbán feleségét? Matolcsyt? Polt Pétert? Már régen kicsúszott a kezükből a gyeplő, a lovak megvadulva vágtatnak. Már nem az a kérdés, hogy felborul-e a szekér, hanem az, hogy mikor borul fel. Ezen már semmi nem változtathat. Még az sem, ha kétharmaddal megnyerik a választást. Ez sem az uniós, sem az amerikai hatóságok nyomozását nem fogja megakasztani, az uniós eljárásokat sem fogja meggátolni. Ebben az országban már nem maradt elkobozható és újraosztható vagyon. Márpedig a szolgákat zabáltatni kell. Ha nem lesz miből, maguk fogják szétverni a rendszert.

De nem hiszem, hogy megnyerik a választást. Főleg nem kétharmaddal. És itt már nem fog tudni működni a kéz kezet mos elv, ahogy évtizedeken át működött. Itt már nem lesz szabad elvonulás. Ahhoz túl nagy volt a rombolás. Túl mohó volt a szolgahad. Túlságosan felhergelték a híveket. A híveket, akik már akasztást követelnek. Ők ugyanazok, akik hamarosan megint ezt fogják követelni, csak akkor már nem az ellenzék nyakára kívánják a hurkot. Mert ez így működik. A csalódott hívő bosszúszomjas lesz, amikor kénytelen szembenézni a valósággal és kénytelen elfogadni, hogy bizony itt ő volt a hülye.

Soha nem volt olyan pillanat az életemben, amikor szívesen lettem volna bármelyik megélhetési politikus, vagy propagandista helyében, de amin most keresztül mennek és főleg az, ami még vár rájuk és családjukra, az nagyon kemény lesz. De nincs mit tenni. Évekig főzték maguknak a levest, hamarosan elérkezik az idő, amikor meg is kell enniük. Jó étvágyat hozzá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.