2018. április 29., vasárnap

TISZTELETTEL ÉS SZERETETTEL KÉREK MINDEN FIDESZEST, SEGÍTSEN NEKEM KIIGAZODNI EBBEN A SZÁMOMRA MÉG ISMERETLEN VILÁGBAN

KOLOZSVÁRI SZALONNA - VENDÉG
Szerző: KERTÉSZNÉ KORMOS NOÉMI
2018.04.29.


Kedves Mindenki!

Nagyon sokan óva intettetek, hogy fogjam be végre a lepcses számat, és ne menjek szembe a hatalommal. Nos, ezennel fájó szívvel bejelentem: mostantól nem pofázok, nem megyek neki egyetlen pozícióját méltán betöltő politikusnak sem. Engedelmes, hű katonája leszek a kormánynak. Csak kizárólag kérdezek. Kérdéseimet pusztán a tanulás/tudás iránti vágy miatt fogom feltenni, és bátran válaszolhat rá bárki. Sőt! Tisztelettel és szeretettel kérek minden fideszest, segítsen nekem kiigazodni ebben a számomra még ismeretlen világban!

Mivel pedagógus vagyok, az első kérdéseimet rögtön Kásler Miklóshoz intézném. Mély tisztelettel kérem, adjon útmutatást a következőkben, mert tényleg nem szeretném, ha munkám során nem felelnék meg a Tisztelt Miniszter úr elvárásainak!

1. Erkölcstan órán használhatom-e szemléltető eszköznek (tantárgyi integráció keretein belül) az emelt szintű matematikai érettségire felkészítő feladatgyűjtemény egyik kivételesen kreatív és erkölcsi magaslatokba emelő feladatát, amely Kiszel Tünde és Havas Henrik játékát helyezi középpontba, vagy ez kizárólag matematika órán és – a remélhetőleg mielőbb bevezetésre kerülő – „hogyan legyünk tökéletes, keresztény feleségek” órán alkalmazható?
...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.