2018. június 30., szombat

BETILTJÁK ORBÁN CSALÁDI MAFFIAÜGYEINEK LELEPLEZÉSÉT

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2018.06.28.


Annak leple alatt, hogy ne írhassanak negatív bulvárhíreket a “politikusok” családtagjairól, gyakorlatilag megtiltják, hogy Orbán és vazallusai rokonainak nevére átjátszott vagyon és a közpénz ellopása feltárható legyen. A sajtószabadság újabb rejtett korlátozását jelenti az a magánélet védelméről szóló törvényjavaslat, amelyet most nyújtottak be a “parlament” elé.

A fatolvaj Tiborcz által megszerzett közvagyonról ezek szerint nem lehet majd írni, mert az nem minősül közéleti tevékenységnek, márpedig az: Orbán közéleti tevékenysége családi vagyongyarapítás. A korrupció klasszikus esetei azok, amikor a politikusok a családtagjaik számára juttatnak közvagyont, vagy a családtagjaik nevén fosztogatják a köz pénzét.

Ott még nem tartunk, hogy Orbán saját nevén nyerjen “közbeszerzési pályázatokat”, ehhez szüksége van még a strómanjaira, Mészáros Lőrincre és másokra. Családtagjai pedig már teljesen tulajdonuknak tekintik az országot és a közvagyont, a legszemérmetlenebb módon tesznek szert földre, pénzre, kastélyra, stadionra, szállodára.

Az új javaslat azt iktatná törvénybe, amit Orbán eddig is nehezen viselt, hogy a saját lábán meg nem álló nagyszájú lánya, Orbán Ráchel, és annak bűnöző, fatolvaj férje ügyeiről, az Orbán papa bányáiról, a Mészáros Lőrinc nevén kilopott százmilliárdokról ne írhasson a média. Lassan megy a nyílt diktatúra bevezetése, mert a demokrácia hamis látszatát fenn kell tartani, mert az ország legfőbb bevételi forrása ez a látszat, amire fizet az Unió.

Ezért nem sikerült még a teljes sajtót betiltani, elrabolni vagy felszámolni, és a gazdasági eszközökkel sem sikerült mindent teljes mértékben elhallgattatni. Edward királynak pedig már elege van a walesi bárdokból. Van ugyan belőlük elég, ki a nevét diccsel ejti pénzért és aljasságból, de az mégsem elég. Vannak, akiknek még fontos a becsület és a tisztesség, és Orbán ezt egyre kevésbé tűri. Agyát elöntötte a hatalom. Törvénnyé teszi a diktatúrát...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése