2018. június 3., vasárnap

VALAHOL ITT LEHET ELHANTOLVA A NEMZETI-POLGÁRI OSTOBASÁG KÖZPÉNZEN HÍZLALT EBE

KOLOZSVÁRI SZALONNA 
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: H. Andrea
2018.06.02.


"A polgári oldal fontos alapköve, hogy a homoszexualitást nem bünteti sem jogilag, sem kiközösítéssel (igen helyesen), viszont nem is propagálja (szintén helyesen). Ám nem lehet nemzeti cél a homoszexualitás propagálása egy olyan helyzetben, amikor amúgy is csökken/elöregszik a népesség, hazánkat pedig idegen invázió fenyegeti."

Egyszerű lenne annyit írni az év cikkéről, mert véleményem szerint június 2-án ez messze az év cikke (megjelent a Magyar Idők nevű fideszes közpénzportálon tegnap délelőtt), hogy aki ennyit értett meg az Erkel Színház színpadán látható Billy Elliot történetéből, az bármilyen aljasságra képes. Budaházy Edda érdemrendet neki! Milo Yiannopoulos babérkoszorúval!

Mielőtt valaki mindent elsöprő érvként azzal állna elő, hogy dehát ki olvas Magyar Időket, szeretném ünnepélyesen felkérni, kivételesen ne bagatellizálja, hogy több mint kétezer ember érthetően kifejezte ama véleményét: tetszik neki ez a reménytelen, félművelt tahóság.

Tisztázzuk az alapvetést: Lee Hall és a Grammy-díjas Elton John világhírű, díjnyertes darabját, amely a három Oscar-díjra jelölt Billy Elliot című film cselekményén alapul, Szirtes Tamás vitte színpadra, aki olyan névtelen színészekre osztotta a szerepeket, mint Stohl András, Csákányi Eszter, Bencze Ilona vagy Hűvösvölgyi Ildikó.

Ez már önmagában is felháborító az igazi rendszerváltással még adós magyar kultúra vonatkozásában, de itt van még a történet is, ami veszélyesen borzalmas (a minden idők cikke alapján erős kételyeim vannak afelől, hogy az ügyeletes megtekintő és hisztériázó közíró asszony az alapmű ismeretében ment el szörnyűlködni az Erkelbe)...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.