2018. július 13., péntek

A HORVÁT SIKER MUTATJA, ORBÁN MEKKORA LÚZER

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2018.07.12.


Orbán még a horvát focisikereket is magának tulajdonítja (“a horvát foci a mi kutyánk kölyke”), ami egy orbitális hazugság, ahogy ennek az embernek a száját nem képes elhagyni egyetlen igaz szó vagy mondat. Orbán szerint “egy futballkultúrához, a Duna menti futballkultúrához tartozunk”, de azt nem tudjuk, mi köze a Dunának a focihoz.

A horvát foci nem a magyar foci kölyke, mindig is ellenfele volt, hanem a jugoszláv foci kölyke, amely soha nem volt rossz. Az csak fenyegetés, hogy az utóbbi időben Orbán beavatkozik a szomszédos országok politikájába, ami ellen a “Stop Orbán!” törvény nagyon is indokolt lenne, így a magyar adófizetők milliárdjait önti a határon túli magyar fociba. Ezeknek pedig éppen a horvát csapatok ellen kéne jobban teljesíteni.

Szegény horvátoknak inkább fenyegetés, hogy ez a maffiózó, tolvaj, bűnöző beleüti az orrát a horvát fociba is, mert ha annak bármilyen hatása lesz a horvát focira, akkor ők is becsukhatják a boltot. Orbán az elmúlt 8 évben megmutatta, mire képes. A futballban ugyanolyan negatív eredményeket produkál, mint minden másban, csak a propaganda és a hazugság itt nem működik, ha mindenki elveri őket, mint jég a határt. Nem lehet letagadni.

A horvát foci éppenséggel nem a nemlétező “Duna menti futballkultúra” része és a régió sikere, s főleg nem Orbán koszos beteg kutyájának a kölyke, hanem a spanyol foci kölyke, a Rakitic-Modric páros a Barcelona és a Real Madrid erőssége, nem a Felcsúté vagy a Fradié, esetleg a ki tudja milyen nevű Videotoné. Ezt a hülye is tudja. De az, hogy Orbán már a horvát futball sikereit is magának tulajdonítja, az mindennek a teteje...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.