2018. július 30., hétfő

HERCZEG ZOLTÁN: MÁR A SEGGÜNKBEN IS KAMERA VAN!

SZTÁRKLIKK
Szerző: NAGY ANDRÁS
2018.07.30.


..."Megint megsarcolt a nagyon élelmes és szemfüles rendőrség harmincezerre, mert hetvenhárommal merészeltem menni az M5-ös bevezetőn, tehát az autópályán!" - írta az esetről Herczeg a Facebook-oldalán. A divatembert ez a kisszerű történet annyira felbőszítette,, hogy rögtön nagypolitikai kontextusba helyezte:

„Így kell tökéletesen hazavágni egy gyönyörű szép emléket, a JADE spirit fesztiválról tartottunk épp haza, ahol csodás, felemelő, kegyelmi 4 napot töltöttünk a barátaimmal csendben, békében, nyugalomban, szeretetben, hetvenhárommal. 50-es tábla van ott állítólag, XIX. Nagykőrösi 46. Meg nyilván kamera. Már a seggünkben is kamera van, ha rosszul nézel, már azért is simán büntethetnek, vagy ha két ember politizál az utcán. Ez ma már tüntetés. Ez az új törvény. És mindenhol újabb kamera és kamera.”

Herczeg ezek után csak azt nem érti, ahol a sokmilliárdos állami lopások mennek, ott hogy nincs soha egyetlen kamera sem?

"Akik az én pénzemből és az EU-tól lopott pénzből zsírosodnak aljasra 30 éve, hogy nem kapnak soha egy fillér büntetést se? „Ez hogy van? Dögöljek meg, ha értem”

– fejezte be a gyorshajtástól induló, ám az M5-ösnél jóval messzebbre vezető gondolatmenetet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.