2018. július 7., szombat

MI MINDANNYIAN VAGYUNK A ZSIDÓK

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Forgács Erzsébet
2018.07.07. 


Ha elhatároznám, hogy mostantól kezdve semmi mást nem fogok csinálni, mint a fideszpropagandisták hazugságait cáfolom, akkor kevés lenne a nap 24 órája a feladat teljesítéséhez. Éppen tegnap beszéltünk arról a szerkesztőségben, hogy nem kevés olvasónk időről időre fontosnak érzi az ilyen hazug írásokra rámutató cikkeink alá odaönteni a saját kis vödör homokját. Mondván, ő is ebben tartja a fejét, dugja bele más is bátran. Akkor jó lesz és nyugalom. Mert amúgy is ki olvassa a propagandát, mert ő nem és a macskája sem, tehát akkor senki. Sőt, van aki szerint mi kimondottan kártékonykodunk azzal, hogy felhívjuk a figyelmet ezekre a hazug – na, nem öncélúan hazug, kifejezetten uszító célzattal hazug – írásokra, ilyen módon reklámot csinálva nekik.

Ezeknek a kedves olvasóknak üzenem, hogy a náci haláltáborok közvetlen szomszédságában lakó emberek azt állították, hogy ők nem tudtak semmiről. Amikor az amerikai hadsereg felszabadította ezeket a táborokat, összeszedték a tábor körül lakókat, teherautóval a helyszínre szállították őket és odaterelték a halomban álló hullák és a még mozgó élőhalottak közé...

"Dwight D. Eisenhower tábornok Ohrdrufban és Buchenwaldban, ahol először szemlélte meg a táborokban uralkodó állapotokat (1945. április 4.), a környéken lakó német lakossággal ásatta meg a tömegsírokat: hogy e civil lakosság is átélje, megtapasztalja, mi történt, még ha ők maguk, mint sokan később is mondták, nem láttak, nem hallottak semmit (mazsihisz.hu). "

A jól táplált, békés polgárok akkor csodálkoztak rá a dologra és talán néhánynak eljutott az agyáig, hogy nem volt jó megoldás úgy tenni, mintha a neki nem tetsző dolgok nem léteznének.

Ez most is érvényes. Tessék tudomást venni a nekünk nem tetsző, kínos, kellemetlen dolgokról is, ugyanis ezeket a legalja propagandaportálokat rengetegen olvassák és hiszik minden szavát. Ezeknek a portáloknak döntő szerepe és felelőssége van abban, hogy az erre fogékonyakat embertársaik ellen hergeljék. Amit a náci propaganda művelt annak idején annak érdekében, hogy a lakosságot a zsidók ellen hergelje, ameddig a végén a nem zsidók jókora hányada el is hitte, hogy ő jobb, különb, a zsidó lényegében nem is ember és neki bármikor jogában áll elvenni a zsidó (cigány, kommunista, meleg) vagyonát, vagy akár az életét is, a modern kor firkászai pontosan ugyanezt csinálják. És pontosan ugyanolyan hatékonysággal. Aki ezt bagatellizálja, az majd hamarosan foghatja az ásót és személyesen áshatja meg azoknak a melegeknek, transzszexuálisoknak, baloldaliaknak, liberálisoknak a sírját, akiket a Fidesz által létrehozott, fenntartott és közpénzből fizetett propagandisták áldásos tevékenységének következtében legyilkolnak a keresztény gyökerekben gazdag szektatagok. Akik ezekből a propagandatermékekből tájékozódnak és építgetik sekélyes, ám sötét kis lelkük mélyén a gyűlöletet...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.