2018. július 27., péntek

SZOCIALISTÁK POSVÁNYOSON

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2018.07.26.


Medvemamát is felingerelte a sok hülyeség a Tusványosi Úrfelmutatáson, meg is harapta aki éppen arra járt, de ezzel még nincs vége a drámai napoknak Mackóéknál - a két bocs, mikor meglátta a Fidesz vezérkarát, a vonat elé vetette magát.
És ekkor még nem is tudták, hogy megjelennek majd a szocialisták is, merthogy a hülyeség határtalan.
Ennyi erővel - hadd legyek kissé rusztikus - szocialistáink kinyalhatták volna Orbán seggét a Hősök terén is, megspórolva az utazási és szállásköltséget, lehetett volna az árán nyelvlengető gyógyszert venni, az a Vezérnek is bevált, persze ő minden defektje mellett tudja, mit akar.
Lehet, a szocik is ezt gondolják magukról, de tévednek - hiába akar az elefánt felreppenni az ágra a dögkeselyű mellé, soha nem sikerülhet, és ha az Úr tenne is egy csodát, akkor sem lenne elég, kellene egy másik is, hogy az ág ne törjön le a trampli állat alatt.
Fideszes interpretációban az történt, hogy a szocialisták elnöke nem vállalta a pódiumbeszélgetést, helyette két nehézgyalog tolta oda a képét valamiféle mazochista felindultságában...
Ha egy párt elnöke nem mer vállalni egy pódiumbeszélgetést a politikáról akármikor, bárkivel, akkor ne legyen pártelnök, de még elnökségi tag se!
Már nem azért, de tudok baloldali politikust, akit jobbról nem mernének megkínálni ezzel a lehetőséggel, ugye...

Ez az egész ügy jól szemlélteti, hogy mennyire ostobák szocialista politikusaink ehhez az egészhez.
Kezdjük talán ott, hogy a szocialista pártelnöknek semmi keresnivalója nincs a szekta gyűlésén, eleve butaság volt ezt forszírozni, ebből ott nem lehet jól kijönni, hiszen a baloldali ember abban a társaságban olyan, mint apáca a kuplerájban - a maximum, amire számíthat, hogy kitépik a kezéből a liliomot és formás seggébe dugják.
Az is kiderül, hogy mennyire nem értik szeretett balfék politikusaink ezt az egészet, hiszen ordít róluk, hogy azt hiszik, hogy ez egy politikai rendezvény, ahol politikai érveket lehet ütköztetni, jóllehet itt csak a feneküket ütköztethetik Viktor cipőtalpával, namármost ezért még helybe is menni...
Tusványos nem politikai, hanem hitéleti rendezvény, annak remekül be is válik, jól szervezett, magas propagandaértékkel bír, a hívek várják, mint kisgyerek a nyuszit, de nem is hiába, Viktor menetrendszerűen tojja nekik a piros tojást, emberfia nincs a résztvevők között, aki ne lenne elégedett, mikor hazatér.
Nem disznóság ez - a disznóság az, hogy ma már gátlásai sincsenek a Lőrincnek álcázott Viktornak, minap magáévá tette a Club Aligát, a hajdani pártüdülőt, mind a negyvenhét hektárjával - lassan a hetesre kitehetik a sorompót: Magánterület, belépni csak engedéllyel, nyakkendőben, megneretválkozva!
Tusványos csak egy hatalomtechnikai kérdés, ez segít egyben tartani a tábort, mint ahogy a kollektív hegymászás is Csíksomlyón, mely rendezvény sikere egyébként közös érdek a katolikus egyházzal.
Ha jól belegondolunk, a búcsú a bűnösök számára ad lehetőséget, hogy megússzák az Úr haragját.
Mit mondjak, ennyi bűnöst egykupacban ritkán lát az ember, megjelenésük viszont érthető, hiszen egybevág mindennapos tapasztalataikkal, hogy Orbán rendszerének kulcsa a korrupció, hát fizessük le az Atyaúristent is, ötletek fentebb, a Wikipédián......
Az ember azt hinné, a búcsúcédulákkal való trükközések ideje lejárt, de mindig kiderül, hogy az ember semmit sem okosodik, sőt...
.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.